Konstruktör sökes till expansivt företag i Borås & Tranemo

Konstruktör sökes till expansivt företag i Borås & Tranemo

Jobba som Konstruktör via Lernia i Borås

Just nu får vi på Lernia in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom konstruktion, produktdesign och 3D-modellering. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med konstruktion, produktdesign och 3D-modellering. Mer specifikt innebär det att du kommer att konstruera i CAD och arbeta med produktutveckling i 3-dimensionell datormiljö. Utöver det kommer du även att ta fram ritningar för kunders projekt och ta emot beställningar och analysera deras omfattning. Tjänsten är på heltid.

I jobbet ingår till exempel att
  • ta emot beställningar och analysera deras omfattning, tid och budget
  • konstruera i CAD
  • skapa nya projekt från start till slut
  • utföra konstruktionsritningar.
Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom konstruktion, produktdesign och 3D-modellering och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som konstruktör / produktutvecklare. Det är viktigt att du kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av liknande arbeten, teknisk utveckling och erfarenhet av 3D CAD kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.

Vi önskar även att du
  • mycket god datorvana
  • behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • har lägst gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • god kännedom om tunnplåtsproduktion och ventilationsbranschen.
Om kunden

Kunden är ett expansivt och framgångsrikt företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Isabelle Bernhardsson via e-post: isabelle.bernhardsson@lernia.se. Sök tjänsten senast 2022-10-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.