Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Installatör för ventilation och bygg till Alingsås Plåt & Ventilation

Ansök nu
Tycker du om en god gemenskap och laganda på jobbet? Ser du dig själv som lösningsorienterad och har ett intresse för problemlösning? Då kan du vara Alingsås Plåt & Ventilations nya lagmedlem!

Om tjänsten
I rollen som installatör hos Alingsås Plåt & Ventilation kommer du bland annat att jobba med legoarbeten, montera ventilation och serva ventilation. Även arbetsuppgifter som tillverkning av diverse detaljer som maskinskydd, fläktbyten och lagerbyten är vanligt förekommande. Att arbeta som installatör hos Alingsås Plåt & Ventilation innebär att du kommer arbeta nära dina kollegor och därav ser dem som fördelaktigt att du besitter en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Det kommer även uppkomma tillfällen där självständigt arbete krävs och där ser dem gärna att du inte har några problem med att vara självgående i din roll som installatör.

I denna tjänst utgår man alltid från verkstaden i Alingsås och jobbar i Göteborg med omnejd.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alingsås Plåt & Ventilation bedriver en verksamhet som går ut på att ge kunder arbeten och produkter inom plåt och ventilation av högsta kvalitet. De utför alla olika typer av arbeten inom plåt, stål, ventilation och plast. Bolaget grundades år 2004 och idag är dem ett härligt team på tre anställda.

År 2021 blev dem en del av ISAB Ventilation AB som är ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag som erbjuder energi och miljöoptimerade ventilationsrenoveringar, samt ventilationsservice under pågående drift. Alingsås Plåt &Ventilation är stolta över att dela ISAB Ventilations värderingar som efterlevs av hela ISAB koncernen vilket är - Långsiktighet, Prestation och Kundfokus som ligger till grund för deras arbete. Det går i linje med deras framgång som byggs på viljan att alltid eftersträva långsiktiga relationer med medarbetare, kunder och partners.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare