Hoppa till innehåll
Hedin Bil AB logotyp

Säljledare Ford Borås

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Ford Hedin Bil i Borås och vi söker därför en säljande säljledare som är driven, engagerad och lösningsorienterad. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar - från första kontakt till avslutad affär. Du kommer att arbeta med bilmärket Ford. Som säljledare kommer du att tillsammans med platschef hjälpa, stötta, coacha säljarna i det dagliga arbetet för att uppnå de uppsatta mål som finns i bolaget. I rollen som säljare guidar du din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.

Sommaren 2023 öppnar vi upp vår nybyggda anläggning i Borås på Tvinnaregatan ut med RV 40. Idag sitter vi tillfälligt i befintliga Hedin-lokaler på Pickesjövägen.

På vår anläggning i Borås arbetar vid med Försäljning, Reservdelar och Verkstad. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av bilar. Ledarerfarnhet är inte ett krav men meriterande. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som säljande säljledare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med på resan till en nystartad anläggning där vi tillsammans ska skapa Borås bästa bilhall, verkstad och arbetsplats? In med din ansökan idag

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
Alexander Elmström
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare