Hoppa till innehåll
Fristads AB logotyp

Råvarumaterialutvecklare

Ansök nu

Råmaterialutvecklare till Borås

Vikariat till januari 2025


Vill du vara med och utveckla framtidens hållbara råmaterial?

Vi söker en råmaterialutvecklare på vikariat för att ersätta en föräldraledighet i råmaterial teamet med fokus på hållbarhet. Är du driven, strukturerad och brinner för hållbarhet, textil, miljöfrågor och kemikalier? Tycker du om att arbeta i en föränderlig och internationell miljö? Då kan det här vara tjänsten för dig

Nu har du möjlighet att arbeta med starka varumärken tillsammans med ett engagerat globalt team som ligger i framkant när det gäller produktutveckling och hållbarhet!

Om rollen
Du kommer att utveckla råmaterialen för Fristads Kansas och Leijona på råmaterial, lab och certifierings avdelningen. Rollen innebär bl.a:

  • Söka nya råmaterial för våra nyutvecklingar
  • Dokumentera och underhålla råmaterialen i våra system
  • Koordinera och utföra och tester i vårt textila Labb

Du kommer också vara delaktig i vårt arbete med att driva hållbarhetsfrågor kopplade till våra råmaterial.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hållbarhet och textil. Som person är du noggrann, effektiv, strukturerad och gärna tar dig an nya uppgifter. Självklart är du en bra lagspelare, du anpassar dig lätt till olika omständigheter och trivs med att jobba i en dynamisk och internationell miljö.

Vi ser att du:  

  • är utbildad till textilingenjör, textilekonom eller motsvarande, arbetslivserfarenhet inom textil är meriterande
  • har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
  • har goda kunskaper i Excel

Våra värderingar, Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Vad kan Fristads erbjuda dig?
På Fristads får du möjlighet att arbeta i ett globalt företag där du själv får möjligheten att utveckla och påverka arbetet. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en internationell miljö. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

I Viared, strax utanför Borås, sitter vi i ett huvudkontor med nya lokaler, skapade för samarbete och utrustad med modern teknik. Givetvis erhåller du även friskvårdsbidrag och bjuds in till både sociala och hälsoinriktade aktiviteter.

Vi är kollektivavtalsanslutna för våra anställdas trygghet.Vi tror på ständig utveckling och det finns goda möjligheter till att utvecklas personligt tillsammans med oss.


Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat till januari 2025.  

Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Head of R&D Rawmaterial Lisa Rosengren, lisa.rosengren@fristads.com

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.  
Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare.

Läs mer på www.fristads.com. 

Fristads AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 april 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.