Butikssäljare Online - Stora Coop Borås

Butikssäljare Online - Stora Coop Borås

Stora Coop Borås söker nu dig som vill bli en del av vår online verksamhet. Du kommer framförallt att jobba med plock/packning för vår e-handel.

Vi söker dig som är ansvarstagande, initiativtagande och noggrann. Noggrannhet är en av det viktigaste kompetenserna för att våra online-kunder ska bli nöjda med sina leveranser med fräscha och noga utvalda produkter.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak inom vår Onlineavdelning och arbetstiderna är både vardagar och helger med start från kl 06. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är meriterande, mycket meriterade om du jobbat med e-handel/online.

Annonsen gäller en tillsvidareanställning på 25h/veckan med tillträde omgående. Provanställning tillämpas. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Onlinechef Benjamin Stenberg mail: boras.online@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se


  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav
  • Genomförd gymnasieutbildning är ett krav
  • Tidigare erfarenheter från detalj- eller dagligvaruhandeln är meriterande
  • Tidigare erfarenheter från Online är mycket meriterande
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/Globala-sidor/OmKF/Konsumentforeningar/Coop-Vast/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.