Operativ chef till TJB

Operativ chef till TJB

Är du ute efter nästa steg i karriären och vill arbeta på ett tillväxtföretag där du får vara med och utveckla verksamheten framåt? Har du arbetslivserfarenhet av affärsnära roller och motiveras av att arbeta operativt med fokus på förbättring? Då är tjänsten som operativ chef på TJB försäljning något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TJB Försäljning.

Om företaget

TJB är ett familjeägt företag som grundades 2002 med en vision om att utveckla, tillverka och sälja kvalitativa och smarta produkter som underlättar takarbete och ger deras kunder en bättre takaffär. TJBs mål framåt är att erbjuda nordens bästa takaffär. De vill säkerställa att all verksamhet och utveckling är affärsmässigt, socialt och miljömässigt hållbar. Idag finns TJBs produkter i bygghandeln hos större rikstäckande byggvarukedjor i Sverige, men även hos fristående handlare från norr till söder. Därtill levererar de sina produkter till husfabriker. I sortimentet ingår bland annat produkter inom taksäkerhet, takpapp, taktillbehör och takavvattning.

TJB är familjeägt och det läggs stor vikt vid korta beslutsvägar för att möjliggöra hög grad av service och tekniskt kunnande. Deras kontor är placerat i Herrljunga och verksamheten består av 14 medarbetare, där försäljningen sker i hela Sverige. TJB är i en tillväxtfas och söker nu en operativ chef som kan vara med och driva utvecklingen av företaget framåt. Läs gärna mer om TJB på hemsidan: www.tjb.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som operativ chef ansvarar du för den operativa verksamheten vad gäller avdelningarna Administration, Lager/Logistik och Operativt inköp, där du har personalansvar över totalt 6 personer. Därtill arbetar du nära företagets VD. Du har en central funktion och ingår i ledningsgruppen, där du tillsammans med VD och ägare på sikt både sätter och driver strategier och mål för verksamheten framåt. Ditt arbete innebär att säkerställa att TJBs processer utförs på ett smart och effektivt sätt med kunden i fokus, och du blir således en central del i företagets utvecklingsprojekt och arbete med ständiga förbättringar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av affärsnära roller och/eller projektledning
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Mycket god systemvana och kunskaper i Excel
* Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska, muntligt som skriftligt

TJB lägger stor vikt vid att rekrytera rätt person till teamet och företagets ledning är fullt medveten om, och förväntar sig heller inte, att en ny operativ chef sitter på svaren kring alla företagets frågor. Dock förväntas att du är en person som med god attityd, prestigelöshet och nyfikenhet tar dig an den roliga och tuffa utmaningen i att (tillsammans med övriga kollegor) utveckla ett framgångsrikt familjeföretag för att möta morgondagens krav. Därtill är du en naturlig problemlösare och du uppskattar en roll där du ges möjlighet att bidra med dina tankar och har mandat för att utveckla befintliga arbetssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: På kontoret i Herrljunga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi bearbetar ansökningar efter sista ansökningsdag den 8/2. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.