Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Montageplanerare till Valmet i Göteborg

Ansök nu

Har du erfarenhet av installationsarbeten inom industri? Trivs du i en roll som präglas av planering, breda kontaktytor och trygghet? Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som Montageplanerare i Göteborg!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Valmet.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet i Göteborg arbetar bland annat med ombyggnad av sodapannor och indunstningsanläggningar till pappers- och massaindustrin samt av miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen. Företaget ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Valmet har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av Valmet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Montageplanerare arbetar du i en internationell miljö där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kalkylarbeten, planering, beredning och framtagande av montagemetoder för ombyggnader och underhåll av främst pannor till massa- och kraftindustrin. Vidare arbetar du nära företagets säljorganisation där du även fungerar som tekniskt säljstöd. Du har nära dialog med kunder och detaljplanerar Valmets aktiviteter med säkerhet och miljö i åtanke. Tillsammans med projektledare och säljare ansvarar ni ihop för att gå igenom förutsättningarna för projekten, säkerställa tidsplan samt genomför riskanalys och ansvarsfördelning gällande HSE. Vidare arbetar du i samråd med konstruktörer där specifika svetskrav, utrustning och metoder säkerställs för att ta höjd för eventuella licenser och utrustning som ska framgå i processplan.

* Tekniskt säljstöd
* Säkerställa förutsättningar och upprätta tidsplan för projekt
* Kostnadsberäkningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, gymnasieingenjör och/eller eftergymnasial ingenjörsutbildning är meriterande
* Du har några års arbetslivserfarenhet av planeringsarbete, erfarenhet av montage, entreprenad och gärna svetsarbete
* God data- och systemvana, kunskaper inom Excel och MS Projects är meriterande
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi tror att du som söker tjänsten en person som trivs i en social roll med en känsla för service och relationsbyggande. Därtill är du en person med sinne för struktur och detaljer där du tar ansvar för att strukturera och prioritera utefter de ärenden som uppkommer. Vidare har du en prestigelös inställning där du är flexibel och kan omprioritera ditt arbete vid ett högt arbetstempo. Att arbeta teambaserat är något du trivs med och du strävar alltid efter att hjälpa och stötta dina kollegor för att uppnå goda resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare