Arbetsledare till Assemblin

Arbetsledare till Assemblin

Har du arbetslivserfarenhet inom bygg, med fördel inom energi och el samt vill vidareutvecklas i en ledande roll? Nu söker vi en arbetsledare till Assemblin som vill vara med i en stor satsning inom solceller!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin.

Om företaget

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Deras vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör dom det möjligt. Assemblin har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6700 engagerade medarbetare runt 100 orter i Norden. Sedan 2015 ägs Assemblin utav Triton som är ett internationellt investmentbolag som grundades 1997.

Du ingår här i företagets nystartade affärsenhet Assemblin Solar som sedan 2022 är en del av Assemblin El och en satsning inom solcellsinstallationer och förnybar energi. Assemblin El köpte 2021 Electrotec Energy Group i Varberg som har mer än 10 års erfarenhet av installationer av solcellsanläggningar. Uppdraget innebär att designa, konstruera, projektera och installera smarta, energieffektiva och kvalitativa solcellsinstallationer som bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare är du spindeln i nätet där du leder dina team till strukturerat arbete. Dina främsta arbetsuppgifter är att bereda projekt vilket innefattar planering där du ser till teamets förutsättningar och utmaningar och fattar strategiska beslut därefter. Du ansvarar för 4-6 montageteam med cirka tre personer i varje där du leder och fördelar inkommande arbeten till montageteamen samt förser dem med underlag för installation. Därtill hanterar du personalfrågor på en operativ nivå så som plötsliga personalbortfall och kan komma att tidvis vara en del i ett av montageteamen för att få projekten att fungera. Du ansvarar för driften på den lokala orten samt samordnar med underentreprenörer som Assemblin El, ställningsbyggare samt takläggare. Arbetsledaren ansvarar för att detaljplanera montörernas orderböcker där hen tar höjd för oväntade händelser och agerar medvetet mot företagets vision. Du ser till att produktionen fungerar och beställer material och verktyg till projekt och montörernas bilar.

* Bereda projekt vilket innefattar planering där du ser till förutsättningar och utmaningar.
* Leda och fördela inkommande arbeten.
* Hantera personalfrågor på en operativ nivå så som personalbortfall.
* Ansvara för driften på den lokala orten samt samordna med underentreprenörer.
* Detaljplanera montageteamets orderböcker

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Meriterande med utbildning inom hantverksyrken så som snickare, takläggare eller dylikt
* Meriterande med ledarskapsutbildning
* Arbetslivserfarenhet från liknande arbete, med fördel inom ledarskap
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* God dator och systemvana, meriterande med kunskap inom Officepaketet samt systemvana inom solcellsdesign och konstruktion

För att trivas i rollen som arbetsledare får du energi av att leda och motivera andra så att ni kan nå gemensamma mål. För dig kommer det naturligt att stötta och motivera dina medarbetare för att komma framåt. När du tar tag i problem resonerar du strategiskt och du fastnar inte på detaljer utan ser helheten. I denna roll är det viktigt att alltid ta stort ansvar för sina arbetsuppgifter därför är det viktigt att du sällan missar detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt.

Övrig information

Start: 13 mars
Plats: Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.