Hoppa till innehåll
Ansök nu

Drifttekniker / Fastighetstekniker
Borås

Vi söker nu vår nästa kollega, som precis som vi, vill vara med och skapa den bästa boendemiljön för våra hyresgäster.

Vill du vara en del av ryggraden och stabiliteten i vår föränderliga organisation? Våra fastigheter är hjärtat i vårt bolag. Det är en unik arbetsmiljö eftersom de utgör hem för våra kunder och det personliga mötet blir en del av arbetet som man med självklarhet värdesätter högt. Alla delar hos oss måste såklart fungera, men när hjärtat inte slår som det ska, bildas problem i samtliga delar. Där kommer du som drifttekniker bli en väldigt viktig del i att se till att allt cirkulerar precis som det ska.

Varje dag går 120 medarbetare till jobbet för att göra livet lite enklare och bättre för våra kunder. Vår vision är att vara en bättre värd och vår kultur innebär att hos oss är alla en ledare som visar vägen genom omtanke och handling.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker ansvarar du för drift och optimering av installationer av vatten, värme, och ventilation i ditt förvaltningsområde. Du driver och genomför förbättringsåtgärder i form av mindre underhållsprojekt, inom ramen för fastighetsbevarande åtgärder.

  • Drift och optimering genom våra överordnade SCADA-system
  • Förebyggande underhåll, felsökning och reparationer av våra fastighetstekniska system
  • Administration i form av rapportering i system, energistatistik, felanmälningar och fakturahantering
  • Kontakt med underentreprenörer och uppföljning av deras arbete

Du ges stor frihet att på egen hand lägga upp din dag och lösa dina dagliga arbetsuppgifter. Arbetet är omväxlande med mycket sociala kontakter både med våra hyresgäster och våra egna kollegor.

Vad har Emil Bergqvist, teknisk chef att säga om hur det är att jobba på Bostäder i Borås? 

"Bostäder i Borås är ett bolag där jag kan få vara med och påverka vad som händer i staden och för Boråsaren. Ett helhetsansvar för fastigheternas tekniska system, där vi som fastighetsägare kan påverka och bestämma hur vi ska bygga upp fastigheterna även i det långa perspektivet.

Vi arbetar med ständiga förbättringar av våra fastigheter och även innovations lösningar. Vi är ett företag som till 2030 har sänkt kwh/m² a-temp med 30% och ligger i framkant med smarta innovativa lösningar för de tekniska systemen i fastigheterna.

På Bostäder i Borås är det en god arbetsmiljö, vilket är en självklar prioritet för oss."

Vad säger Ulf, drifttekniker om Bostäder i Borås? 

"Jag har arbetat på företaget i tio år. Det är stimulerande, utmanande, lärande, och roligt att kulturellt göra skillnad. Teamet är härligt med en god stämning.

På Bostäder i Borås får man alltid vara delaktig, det är trevliga arbetskamrater samt bra arbetstider och förmåner."

Vem är du? 
För att trivas med oss har du ett teknikintresse och tycker om att samarbeta med andra, så väl som självständigt arbete. Du har några års erfarenhet av automationssystem och arbetat med styr & regler för fastigheter eller mot industrin.

  • Utbildning inom drift/fastighetsteknik, eller motsvarande erfarenhet
  • God datavana
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du social, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Är du dessutom målinriktad och drivs av att uppnå resultat, tror vi att du skulle passa utmärkt hos oss.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-501429 eller Malou Magnusson 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Bostäder i Borås
Vi på Bostäder i Borås bryr oss om våra hyresgäster och vi gillar våra hus. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Borås Stad. Med drygt 6900 lägenheter i nästan alla stadsdelar är vi Borås största hyresvärd. Vi erbjuder ett bekymmersfritt boende för alla boråsare utan ekonomisk risk.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare