Hoppa till innehåll
Borås Bil logotyp

Mekaniker till lastvagnar

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du redo att ta steget in i framtiden och bli en del av ett dynamiskt team? Då har vi på Lernia den perfekta möjligheten för dig. Vår uppdragsgivare Borås Bil Lastvagnar utökar och förstärker laget ytterligare. I denna tjänst är vi rekryteringspartner där vi hjälper Borås Bil att hitta sin nästa stjärna till deras lastbilsverkstad som är en utav Europas mest moderna. Detta innebär att man blir anställd direkt hos Borås Bil Lastvagnar.

Vill du arbeta dag-eller kvällstid? Kanske du hellre vill bekanta dig med skadeverkstaden? Välj den arbetstid och avdelning som passar dig bäst!

Om tjänsten

Vi söker dig som är utbildad fordonsmekaniker eller har motsvarande erfarenhet. Tidigare yrkesvana från tunga fordon och / eller arbete i Skadeverkstad är meriterande, men viktigast är viljan att lära dig och att du brinner att få lära känna våra kunder och deras lastbilar och utge service enligt Volvo Lastvagnars sju kundlöften:
  • Ett varmt välkomnande
  • Matcha kundens behov
  • Tydlig överenskommelse
  • Öppen dialog
  • Rätt första gången
  • Förstklassig leverans
  • Lätta att kontakta
Arbetet bedrivs på heltid. Borås Bil Lastvagnar har både dag-och kvällspass så välj fritt utifrån den arbetstid som passar dig. Arbetstiderna är kl.07.00-16.00 eller kl.16.00-01.00 (med lediga fredagar)

Är du rätt person för jobbet?

Du har dokumenterad erfarenhet inom fordonsteknik, självklart har du B-körkort, en vilja att hugga i när det behövs, en god kamratanda och flexibilitet. C-körkort är meriterande men inget krav utan kan erbjudas (villkorat) under din anställning.

Vad erbjuder Borås Bil Lastvagnar?
Borås Bil är ett familjeföretag som grundades 1936 av familjen Andersson. Familjeatmosfären lever kvar och idag levererar vi personbilar, lastvagnar och service till högsta kvalitet. Försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar handhas av Borås Bil Lastvagnar AB som är en av Sveriges största Volvoverkstäder.

Borås Bil Lastvagnar är en arbetsplats med härliga kollegor och förutsättningar att kunna utföra ditt jobb genom bl.a. Volvo specifika utbildningar och support. Självklart har vi kollektivavtal och riktigt schyssta anställningsförmåner som företagshälsovård, personalrabatt på bilköp, drivmedelsrabatt, generöst friskvårdsbidrag (f.n. 3000kr), pensionsplanering samt en och annan after work.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Isabelle Bernhardsson - isabelle.bernhardsson@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Borås Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.