Hoppa till innehåll
Bloms Workstations söker en glad montör till verkstaden.

Bloms Workstations söker nu montörer som kan bidra med sin kunskap, ha en positiv inställning, gillar teknik och är självgående.

Då vi ständigt utvecklar nya lösningar på arbetsstationer med ny teknik så önskar vi personer som är kreativa, noggranna och gillar att lära sig ny teknik. Att man är självgående och gillar högt tempo och är service-inriktade ser vi som självklart.

Vi jobbar med korta beslutsvägar och är ett positivt gäng, där vi önskar tillföra både kompetens och fler positiva medarbetare, gärna kvinnliga. Arbetet kräver att man gillar och är van att skruva/reparera/montera olika sorters utrustningar. Det måste inte vara från industrin utan kan vara erfarenhet från annan verksamhet som bil och MC verkstäder mm.

Viktigast är att man gillar teknik, att skruva, är noggrann och kan samarbeta med arbetskamrater såväl som kunder.

Arbetet utföres dagtid mellan ca 07,00 – 16,00 med möjlighet till flextid.

Det förekommer montage ute hos kunder, både i Sverige och utomlands men då under kortare tid och vanligast är en dag eller två där man är ute på service eller reparationer.

Önskemål om vår nya medarbetare.
  • Att du tänker långsiktigt med ditt nästa jobb, det kanske är just dig vi söker!
  • Att man talar flytande svenska då man har mycket kontakter med kunder och leverantörer, och använder manualer och beskrivningar i arbetet.
Engelska är en nödvändighet och Tyska är en merit.
  • Att man arbetar bra i grupp och är social, då vi är en liten grupp som samarbetar i projekten, både på företaget och tillsammans med kunder.
  • Datavana, då vi enbart arbetar digitalt.
  • Vi tror du har ett brett teknisk intresse, gillar att skruva, meka och bygga samt har viss kunskap inom mekanik och ev. ritningsläsning.
Det är meriterande om det finns kunskap inom elektronik, hydraulik, pneumatik, men det är inget krav.
  • Som person är du noggrann, självgående, lättsam och en lagspelare som ser till gruppens bästa.
  • Bloms erbjuder till rätt person en tillsvidare anställning på en arbetsplats där vi försöker ha kul på jobbet även om det är mycket att göra för alla.
  • Vi kommer att ta stor hänsyn till att personen känns rätt tillsammans med övrig personal.
Är du vår nya medarbetare? Ansök redan idag då urval sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningdatumet, Varmt välkommen!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bloms Workstations AB är ett lösningsfokuserat företag som utvecklar, tillverkar och levererar industriarbetsplatser. Bloms ide' är att tillsammans med kunden utveckla och leverera arbetsplatser som är så ergonomiska och effektiva som möjligt.

Våra kunder finner man inom livs, läkemedel och verkstad såväl som inom Automotive och logistikanläggningar. Vi är levererar såväl standardutrustningar som kundanpassad utrustning till alla tänkbara industrier i framför allt Sverige, men också till övriga Europa och världen.

Bloms Workstations ligger i framkant när det gäller teknik, då vi både konstruerar och presenterar produkter och projekt med hjälp av 3D teknik.

Våra kundprojekt visas för våra kunder med hjälp av VR presentationer, där man kan se och gå runt i en fullskalig anläggning innan tillverkningen påbörjas.

Vi finns i nya fräscha lokaler på Brämhult i Borås.
Besök gärna Bloms Workstations hemsida: www.bloms.com

Liknande jobb