Hoppa till innehåll
Bilia BMW & MINI logotyp

Interntekniker

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Jacobsson
Email
Ansök nu
Är du en serviceinriktad person med fordonsteknisk utbildning, som tillsammans med dina kollegor vill jobba för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som interntekniker till Bilia BMW/MINI i Borås.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi vill att man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker utför du service, reparationer och tillbehörsmonteringar. Genom ditt professionella och positiva förhållningssätt hittar du bästa möjliga lösning för varje kund. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare är det en stor fördel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjlig kvalité.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering på Bilia BMW/MINIs anläggning i Borås. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Bilia BMW & MINI logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Eskilstuna
Försäljning
Företagslogga
Huddinge
Fordon
Företagslogga
Skellefteå
Försäljning
Företagslogga