Hoppa till innehåll
Assemblin Solar AB logotyp

Solcellsmontör till Assemblin Solar i Borås

Ansök nu
Vill du vara en del av vår nystartade affärsenhet inom Assemblin som fokuserar på grön teknik? Vi på Assemblin Solar söker nu fler solcellsmontörer till Borås som vill vara med på vår spännande resa med goda utvecklingsmöjligheter!

Vi erbjuder

Arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda kamratskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team.

Om tjänsten

Som solcellsmontör hos Assemblin Solar kommer du tillsammans med ditt montageteam åka ut till kund för att montera solcellspaneler efter design med bolagets utvalda montagesystem. Varje montageteam består av två montörer och en installationsledare. Efter montering provas montaget genom ett kontrollprogram för att se till att allt fungerar korrekt innan kund instrueras kring användningen. Arbetet är fysiskt krävande och sker utomhus oavsett väder så länge det inte innebär en säkerhetsrisk.
  • Bygga upp ställningar, dra kablage, bygga montagesystem och montera solcellspaneler
  • Du kopplar upp och samt konfigurerar växelriktare mot wifi
  • Fysiskt krävande arbete i utomhusmiljö
Start: Enligt överenskommelse

Plats: Borås

Lön: Enligt överenskommelse

Vem är du?

I rollen som solcellsmontör arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du är uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna god service.

Kvalifikationer
  • Arbetslivserfarenhet inom hantverksyrken så som solcellsmontör, takläggare, snickare och/eller plåtslagare
  • Meriterande med utbildning inom fallskydd och/eller ställningsbyggnad samt Heta arbeten.
  • B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Ansökan

Vill du vara med på vår resa? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-06-30. Urval sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-administratör Sara Norell på telefonnummer 0768514799 eller via e-post sara.norell@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson
Sara Norell
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare