Systemutvecklare till adbriq

Systemutvecklare till adbriq

Vi har anställt personal men behöver dig också nu när vi fortsätter att växa med våra kunder!

Hos oss kommer du att arbeta i ett engagerat företag tillsammans med kollegor som är "doers" och värdesätter glädje, gemenskap och kompetens. Är du en lösningsorienterad lagspelare som sätter kunden i centrum samt har ett intresse kring IT- och verksamhetssystem? Då kommer du att trivas hos oss på adbriq!

Om vår kund

adbriq AB är ett expansivt It-företag med erfarenhet av utveckling och implementering av affärssystemet Microsoft Dynamics D365 Business Central (före detta NAV) / TRIMIT. adbriq är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. Vi agerar i hela kedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos våra specialister finns djup kunskap om affärssystemet D365 BC / TRIMIT. Våra kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. Vi har en vision om att växa balanserat i takt med våra kunders behov.

www.adbriq.com

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos adbriq kommer du att omges av mycket erfarna och kompetenta medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och uppdrag men har i regel en förankring i affärssystemet Microsoft D365 Business Central (NAV).
Exempel på arbetsuppgifter att vara:
  • Utveckling i Microsoft Dynamics D365 Business Central (NAV). (inklusive vertikala tilläggslösningar)
  • Utveckling av integrationer till omkringliggande applikationer och system
Din profil

Vi söker en systemutvecklare som har kunskap och erfarenhet kring affärssystem och affärsflöden. Vi ser gärna att du har utbildning från systemvetenskaplig linje på högskola eller motsvarande men det är inget krav. Vi ser dock gärna att du har erfarenhet av:
  • SQL, programmeringsspråk
  • Programmering i affärssystem
  • Databasförståelse
  • Analytisk problemlösningsförmåga
Vi blir riktigt glada om du dessutom har:
* Erfarenhet av systemutveckling inom Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central

Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats som ska ge oss trygghet och harmoni i vår vardag. Förmåner såsom incitamentsprogram, friskvårdsbidrag och tjänstepension är något som samtliga anställa får ta del av. Men vi kan också lova dig en spännande arbetsplats med kompetenta, kreativa kollegor där du får möjlighet att testa, lära och utvecklas.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du nyfiken och vill veta mer ser vi framemot att besvara dina frågor, kontakta gärna rekryteringsansvariga Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se
Vet du redan är detta är rollen för dig - Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.