Konsult inom affärssystem till adbriq

Konsult inom affärssystem till adbriq

Vi växer med våra kunder och söker fler konsulter!

Hos oss kommer du att arbeta i ett engagerat företag tillsammans med kollegor som är "doers" och värdesätter glädje, gemenskap och kompetens. Är du en lösningsorienterad lagspelare som sätter kunden i centrum samt har ett intresse kring IT- och affärssystem? Då kommer du att trivas hos oss på adbriq!

Om vår kund

adbriq är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. Vi agerar i hela kedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos våra specialister finns djup kunskap om affärssystemet D365 BC / TRIMIT. Våra kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. Vi har en vision om att växa balanserat i takt med våra kunders behov.

www.adbriq.com

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos adbriq kommer du att omges av mycket erfarna och kompetenta medarbetare samt arbeta med utmanande uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och uppdrag men har i regel en förankring i affärssystemet Microsoft D365 Business Central (NAV).

Exempel på konsultuppdrag:
Tillsammans med kunden utveckla och förbättra verksamhetsprocesser med hjälp av IT
Ansvara för lösningsförslag
Genomföra utbildningar
Implementering av, för kunden, nytt affärssystem samt ansvar för någon av huvudprocesserna Design/PDM, Försäljning, Inköp, Logistik eller Ekonomi.

Din profil

Vi söker en konsult som har kunskap och erfarenhet kring affärssystem. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett genuint intresse för hur företag kan bli bättre med hjälp av IT/systemstöd. Du kommunicerar effektivt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har utbildning från systemvetenskaplig linje på högskola eller motsvarande.

Vi blir riktigt glada om du dessutom har:

Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult

Erfarenhet av att arbeta med Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central

Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats som ska ge oss trygghet och harmoni i vår vardag. Förmåner såsom incitamentsprogram, friskvårdsbidrag och tjänstepension är något som samtliga anställa får ta del av. Men vi kan också lova dig en spännande arbetsplats med kompetenta, kreativa kollegor där du får möjlighet att testa, lära och utvecklas.

Är du nyfiken och vill veta mer ser vi framemot att besvara dina frågor, kontakta gärna rekryteringsansvariga Kajsa Larsson på Kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Vet du redan är detta är rollen för dig - Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord

Microsoft D365 Business Central, NAV, BC, IT-konsult. applikationskonsult, Microsoft Dynamics NAV, D365 BC, TRIMIT
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.