Teknisk säljare till JENSEN Sweden AB

Teknisk säljare till JENSEN Sweden AB


Är du säljaren som är intresserad av en dynamisk tjänst inom en internationell och växande bransch? Är kvalitet och service i arbetet viktigt för dig? Då kan du vara JENSEN Sweden AB’s nya Tekniska säljare!

Din framtida arbetsgivare
Ända sedan 1960 har vårt uppdrag varit att skapa världens smartaste, mest miljövänliga och effektiva lösningar inom den gobala tvätteriindustrin.

JENSEN-GROUP erbjuder sina 1600 dedikerade och passionerade medarbetare på ett 30-tal platser runt om i världen en värld av möjligheter. Med en modern, diversifierad arbetsplats med flexibla anställningsvillkor är vår ambition att skapa goda förutsättningar för våra anställda att trivas och växa. På JENSEN Sweden tror vi på ständig utveckling och kompetensbyggande, med möjligheter att lära på jobbet finns goda möjligheter utvecklande karriär inom koncernen. Vill ni växa med oss?

JENSEN-GROUP’s affärsidé är att bistå industriella tvätterier över hela världen att tillhandahålla kostnadseffektiv textilservice till sina kunder. Vi har upparbetat en position till att bli prefererad leverantör till tvätteriindustrin genom att erbjuda bred expertis i att designa och leverera hållbara lösningar i allt från fristående maskiner till kompletta system och integrerade lösningar.

JENSEN-GROUP utökar ständigt sitt erbjudande genom att utveckla miljövänliga innovativa produkter och tjänster vilka används till att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av en kombination av global yrkesskicklighet och lokala närvaro. JENSEN Sweden AB är den del av det växande affärsområdet Garment Technology och specialiserat på system för plaggtransport och plaggsortering. Se vidare www.jensen-group.com/jesw

JENSEN Sweden har sin verksamhet i Viared, Borås där ca 100 medarbetare arbetar med utveckling, systemdesign, försäljning, produktion och installation och service för kunder på en global marknad inom plaggtransport och plaggsortering.


Vad erbjuder rollen?
Du arbetar med att ta fram underlag för våra kundanpassade METRICON® transportörsystem tillsammans med våra Sales & Service Center, distributörer och kunder.
Du leder sedan projektet i säljprocessen genom att göra specifikationer, förkalkyler, skriva offerter i samarbete med designavdelningarna, samt utför viss projektledning i den produktionsförberedande fasen. Arbetet innebär även att agera specialiststöd för SSC:er och distributörer ute hos kund samt att delta på mässor och framföra produktpresentationer. Som Teknisk säljare kommer du ha ansvar för vissa regioner eller produkttyper med placering i Viared, Borås. Det förekommer även internationella resor i tjänsten.


Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning som motsvarar minst gymnasieingenjör. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och arbete i projektform. Du som person är driven och är en engagerad lagspelare med stor vilja och nyfikenhet att lära dig nya saker. Du är positiv, motiverande och kommunikativ. Logiskt tänkande, lösningsorienterad och ett väl utvecklat ordningssinne är egenskaper som är viktiga för tjänsten. Du ska även ha:

- Datorvana och kunskaper av Office-paketet (Word, Excel, Power-Point)
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs, ytterligare språk franska och tyska är meriterande
- CAD kunskaper är meriterande


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.