Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Systemutvecklare/DevOps till Wideco

Ansök nu

Wideco växer snabbt och just nu utvecklas nästa generations IoT plattform för marknaden. Ta chansen och var med på en fantastisk resa framåt, skapa ditt livs bästa kod i ett härligt team av utvecklare!

Din framtida arbetsgivare
Wideco är ett innovativt och högteknologiskt IoT-bolag och är idag en del av Pipelife/ Wienerbergerkoncernen med fokus på utveckling och försäljning av tekniska lösningar och tjänster. Wideco tillhandahåller IoT-lösningar som säkerställer fullständig kontroll över infrastrukturer över hela världen. Företaget grundades 1982 och har sedan dess utvecklat unika lösningar för läckageövervakning på ledningar och utrymmen under mark inom områdena Fjärrvärme, Industri och VA. De senaste åren har vi nyutvecklat vår plattform för att anpassa mot behoven inom smarta byggnader, industri och städer. Vi har för närvarande kontor i Borås, Sverige och Lyon, Frankrike. https://wideco.se/

Vad erbjuder rollen?
Som Systemutvecklare/DevOps hos Wideco kommer du att vara med och utveckla framtidens IoT-plattform. I denna viktiga och omväxlande roll kommer du ansvara för övergripande systemutveckling, säkerhet, dataströmmar och kommunikationsflöden i systemen, utveckla kod och integrera mot externa plattformar/system men även implementation av nya sensorer och annan hårdvara. Som Systemutvecklare/DevOps hos Wideco är du en viktig del av att kombinera olika kodspråk och redan skriven kod, underhålla existerande mjukvaror och planera för framtida utveckling. I samband med att nya applikationer/versioner ska lanseras eller levereras till kund, ansvarar du för test- och releasefas tillsammans med teamet.

Du behöver en hög problemlösningsförmåga och djup teknisk kunskap kring mjukvaruutveckling och arkitektur för microservices för att kunna vägleda olika team inom och utanför vår organisation i framtiden.
Teamet består idag av 2 personer inom systemutveckling och 3 personer inom webbteamet. Driften av merparten av vårt system hanteras av vår IT ansvarige samt externt bolag.


Vem är du?
Wideco söker dig med hög kompetens, energi och driv. Du har arbetat med objektorienterad utveckling i något eller flera av följande språk: C++, Delphi, .NET eller PHP. Du uppskattar ett högt tempo med många trådar i gång samtidigt och har ett brinnande intresse för programmering och ny teknik. Som person är du också noggrann, stresstålig, kvalitetsmedveten och uppskattar ett företag som har högt i tak och är snabba till beslut.

Tidigare har du även erfarenhet av:
- Installation, drift och underhåll av server
- SQL databaser
- Kommunikation TCP/IP, REST

Vi ser det som mycket meriterande om du besitter kunskap inom AI/ML, IoT lösningar och MQTT.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se

Sökord
IoT, systemutvecklare, DevOps, system developer

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare