Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Säljkoordinator till Aventi

Ansök nu

Som Säljkoordinator blir du den kreativa kraften som driver och koordinerar vår försäljning.
Din egen kreativitet hjälper dig att leverera den bästa servicen till våra kunder!

Vi älskar att tänka utanför boxen och skapa unika upplevelser, välkommen till Aventi!

Din framtida arbetsgivare
Vi skapar möten mellan människor. Möten och events som inspirerar och engagerar så att de går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet. Det är det vi brinner för!

Vi lever våra värderingar och vi är ett starkt team som stöttar varandra. Framåtanda - vi älskar utmaningar och tänker alltid ett steg längre. När vi är nöjda drar vi det ett varv till, vrider och vänder på allt för att se det ur olika perspektiv. Det är då det blir magi. Värdeskapande - vi skapar värde för både kunder och oss själva. Det handlar om att vara ärlig, ödmjuk och ha förtroende för varandra. Därmed inte sagt att vi alltid gör exakt som kunderna säger, men vi ger dem alltid det de behöver. Tillsammans - vi delar med oss av våra erfarenheter och lär av varandra. Mina eller dina uppdrag existerar inte, det är alltid våra uppdrag. Vi är stöttande, inspirerande och omtänksamma.

En känsla för varandra som bygger på respekt.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Säljkoordinator till Aventi blir du den kreativa kraften som driver och koordinerar försäljningen framåt genom att aktivt bearbeta befintliga och nya kunder. Arbetsuppgifternas art innebär att du har en varierad och inspirerad vardag. Urval av arbetsuppgifter;
* Telefon och mail är viktiga verktyg i din vardag där din värme och professionalism leder till oslagbara affärsmöjligheter och i sin tur event för våra kunder.
* Du skapar magiska och inbjudande offerter och kalkyler som väcker nyfikenhet och intresse hos våra kunder.
* Vårt CRM-system är ditt verktyg för framgång; loggföra/registrera samtal och besök för att säkerställa att vår säljdata alltid är uppdaterad.
* Du kommer även utföra spännande marknadsrelaterade uppgifter som får vårt varumärke att skina.
* Du kommer att ingå ett försäljningsteam, där du får en viktig koordinerad och stöttande roll för dina kollegor.

Vem är du?
För att lyckas optimalt hos oss i rollen tror vi att du har erfarenhet från servicenäringen och/eller sälj- och marknadsrelaterad roll inom B2B. Din bakgrund ger dig insikt i vikten av att leverera enastående service och förståelse för försäljningsprocessen. Van vid administration och gärna tidigare haft en koordinerande roll. Du är van vid att hantera flera uppgifter samtidigt och är bra på att organisera och strukturera ditt arbete. Vidare har du eftergymnasial nivå inom försäljning eller marknad samt B-körkort.

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder en arbetsplats där hjärtat slår extra varmt för varje individ och där vi ständigt lyfter och stöttar varandra till framgång.
* Ett arbete fyllt med kreativitet och variation, där ingen dag är den andra lik. Vi älskar att tänka utanför boxen och skapa unika upplevelser.
* En möjlighet att förvandla dina idéer till verklighet och skapa magiska evenemang som stärker våra kunders relationer och skapar minnen för livet.
* En arbetsplats som värnar om hållbarhet, både när det kommer till vår miljö och våra medmänniskor. Vi tror på att göra skillnad och att skapa en bättre värld tillsammans.
* Kollegor som sprider glädje och engagemang varje dag. Tillsammans bildar vi ett fantastiskt team där samarbetet och gemenskapen är nyckeln till vårt framgångsrika arbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 14 juni 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se

Sökord
säljkoordinator, försäljning, marknad, marknadsassistent, koordinator, service, kundservice, event

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare