Reliningstekniker till Repipe i Borås

Reliningstekniker till Repipe i Borås


Vill du arbeta med relining hos ett spännande företag på stark frammarsch? Repipe expanderar och söker nu efter en tekniker som arbetat inom relining tidigare samt dig som är redo för ny utmaning!

Din framtida arbetsgivare
Repipe Sverige AB växer snabbt och är idag Sveriges största och ledande reliningföretag. Vi är måna om att ha en god förankring i våra kunders närområden. Därför har vi under de senaste åren förvärvat och knutit till oss ett flertal bolag med god lokalkännedom som idag jobbar efter våra gemensamma mål och erbjuder samma höga kvalitet på tjänster.

För oss är varje projekt unikt och förbereds noggrant innan vi sätter igång. Vi ska alltid leverera marknadens bästa relining med fokus på social-, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Detta gör vi genom att säkerställa att våra anställda har hög kompetens och genomgår regelbundet utbildningar för att vara uppdaterade kring de senaste materialen och metoderna.

En reliningstekniker hos Repipe arbetar med renovering av avlopp och ventilation i bland annat fastigheter och industrier. Relining är en modern metod där du som tekniker infodrar ett nytt avloppsrör med härdplast inuti det gamla slitna röret. Se vidare www.repipe.se


Vad erbjuder rollen?
Repipe söker nu efter dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt även dig som är intresserad av att lära dig en ny spännande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande samtidigt som det ställer krav på visst tekniskt kunnande och intresse, där erfarenhet av liknande arbete ses som meriterande. Som ny reliningstekniker hos Repipe får du lära dig hela processen inom relining med flexibelt foder. Du som är ny i rollen kommer att gå bredvid och lära dig av erfarna kollegor. Man arbetar allt som oftast i team om två eller tre personer. Utgångspunkten är från Borås men arbetet innebär till stor del resor med övernattningar måndag-torsdag när arbetet utförs på annan ort.


Vem är du?
För att passa i rollen bör du ha ett intresse för branschen och en stark vilja att lära dig. Som person är du nyfiken, ordningsam, flexibel och trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin eller i verkstadsmiljö. Det krävs att du är bekväm i en praktisk roll med många fysiska moment. Vidare är ett tekniskt intresse och gott kundbemötande positiva egenskaper för tjänsten.

Krav för tjänsten är att du har B-körkort och talar flytande svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.


Är detta din perfekta match?
Är det du som är Repipes nästa reliningstekniker så har du stora utvecklings- och karriärmöjligheter framför dig och får vara med på en fortsatt framgångsrik bolagsresa. Sök redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 15 januari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Viktoria Stomberg på viktoria@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se


Sökord
Reliningstekniker , rörinfodrare , relining

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.