Regional Sales Manager till Tyggrossisten

Regional Sales Manager till Tyggrossisten


Vill du spela en viktig roll i en tillväxtresa hos ett familjärt bolag där du har möjlighet att skapa stor omsättning med hjälp av ett starkt varumärke? Gillar du dessutom att resa och är duktig på att bygga långsiktiga relationer? Då kanske rollen hos Tyggrossisten är den perfekta matchen för dig!

Din framtida arbetsgivare
Sedan 60-talet har vi sysslat med det vi älskar mest, tyger! Genom åren har vi byggt upp många fina relationer med duktiga tillverkare runt om i världen. Vi har ett stort fokus på nya material, innovation och hållbarhetstänk. Idag är vi fyra personer som arbetar på Tyggrossisten och som tar sig an alla våra affärsområden. Från att ha startat som ett företag som handlade med tygpartier har vi nu ett fokus på solskyddsväv, möbeltyger för hem och offentlig miljö, vinyl, gardin samt även konfektionstyger.

Tyggrossisten AB tar nu över generalagenturen för Sattler i Sverige, Danmark och Finland. Vi går från att ha varit distributör i Sverige i väldigt många år till att ha ansvar för Sattlers hela försäljning och distribution i dessa 3 länder. Vi söker därför dig som vill ha ett utmanande jobb som Regional Sales Manager, initialt innebär det mycket fokus på Sattlers produkter. Du kommer även vara delaktig i att utveckla Tyggrossistens övriga sortiment och vårt egna varumärke Fabricoeur.
www.tyggrossisten.se

OM SATTLER
SATTLER-koncernen är ett familjeföretag med huvudkontor i Österrike och med verksamheter över hela världen. Dom är en av världens ledande tillverkare av solskyddsväv och båtkapellväv och har en omsättning på ca: 1,6 miljarder kronor.

Förutom huvudkontoret i Gössendorf finns det tre produktionsanläggningar. En i Rudersdorf, Österrike, en i Greven, Tyskland och i Hudson, North Carolina, USA. Forskning och utveckling är något Sattler arbetar med kontinuerligt för att bibehålla deras starka marknadsposition och fortsatt modernisera verksamheten.
www.sattler.com/en/homeVad erbjuder rollen?
Som Regional Sales Manager hos Tyggrossisten är ditt uppdrag att hitta nya kunder samt utveckla befintliga kundrelationer. Du kommer samarbeta och rapportera direkt till Sattler samt till VD på Tyggrossisten. I jobbet ingår det att göra kundbesök, produktpresentationer, förbereda och delta på mässor, kundevent och workshops.

Fortsättningsvis har du ansvar för att uppnå budget och marginaler samt att öka marknadsandelen i Sverige, Danmark och Finland. Du kommer genomgå en utbildning hos Sattler i Österrike för att få full koll på både företaget och deras produkter. Du kommer även att planera och vare delaktig i marknadsföringen av våra produkter i traditionella medier, nätet, sociala medier.

Rollen innefattar resande inom Sverige, Danmark och Finland.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som Regional Sales Manager hos Tyggrossisten är du en engagerad och en socialt kompetent person som är handlingskraftig och har en pålitlig säljprofil. Du är kommunikativ och har ett starkt driv att komma till avslut. Du har en god teknisk förståelse och intresse för design och inredning. Det krävs att du är strukturerad och har affärsförståelse. Har du jobbat med textil eller solskydd tidigare, eventuellt mot offentlig miljö är det positivt. Du har även nedan kompetenser/egenskaper:

* Självgående, lösningsorienterad och är en lagspelare
* Villig att resa
* Erfarenhet av internationell försäljning
* Goda kunskaper i MS-Office, vi använder Garp som affärssystem har du erfarenhet av det är det meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Att dessutom kunna tala tyska och finska är meriterande


Är detta din perfekta match?
Här får du möjligheten att vara med på en resa hos ett företag som har en stor potential på marknaden. Du får jobba med Sattler som är en av de största aktörerna på solskyddsväv och samtidigt med Tyggrossistens stora produktutbud. För den rätta personen finns stora möjligheter att utvecklas och växa i företaget. Ta chansen och sök!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 3 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Viktoria Stomberg på viktoria@effektiv.se eller Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.