Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Redovisningskonsult till Ludvig & co.


Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö.

Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Din framtida arbetsgivare
Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som redovisningskonsult hos Ludvig & Co. har du ett nära samarbete med våra kunder och kommer arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina vardag består bland annat av:
* Att vara uppdragsansvarig och ha ett kundansvar gentemot våra kunder.
* Arbeta med löpande bokföring, upprättande och genomgång av bokslut, deklarationer samt årsredovisning.
* Vara rådgivare till kunden där du är ett bollplank för att utveckla deras företag.

Affärschef Maria Andersson berättar:
På kontoret i Borås blir du en del av ett team på ca 10 medarbetare. Som grupp värdesätter vi lojalitet och vi-känsla och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av utveckling, digitalisering & resultat, det ger mig energi när vi lyckas tillsammans.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet med några års erfarenhet inom redovisning, du känner dig särskilt trygg i bokslut och har ett stort yrkesmässigt engagemang. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult, erfarenhet av service och har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning.

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund. Som person har du en mycket god kommunikativ förmåga och du tar initiativ samt har en mycket god samarbetsförmåga då vi värnar om vår laganda.

Är detta din perfekta match?
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Placering kan vara både i Borås eller Svenljunga.
- Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare.
- Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och övriga hälsofrämjande förmåner
- Du kan kombinera ett flexibelt jobb hos oss med livet du vill leva.
- Kollektivavtalsanslutna
- Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering bygger vi stolthet och skapar den bästa arbetsplatsen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 9 april. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se.

Sökord
redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisningsrådgivare, rådgivare, ekonom, accountant, bokslut, årsbokslut, redovisning

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare