Operativ vd till Timratec

Operativ vd till Timratec


Är du redo att ta dig an en unik möjlighet att vara med och utveckla ett spetsföretag inom bygg som är på stark tillväxtresa? Här skapar du klimatsmarta träkonstruktioner i världsklass både i rollen som konstruktör och som ytterst ansvarig. Du erbjuds en nyckelroll på ett nytt kompetensbolag som går en ljus framtid tillmötes!

Din framtida arbetsgivare
Timratec är ett nytt kompetensföretag som är sprunget ur ett etablerat byggbolag vilka specialiserat sig på byggnation i KL-trä. Företaget startades 2021 tillsammans med företagsbyggaren Sjöson som majoritetsägare och befinner sig nu i ett tillväxtskede. Timratec:s affärsidé är att vara ledande experter på projektering av KL-träkonstruktioner - från första idé till färdigställt projekt. Företaget utformar, beräknar och modellerar alla slags byggnationer i trä och man stöttar också med specialistråd, utbildning och projektledning genom hela byggkedjan. Genom kunskap och innovationer förändrar man hur det byggda designas, konstrueras, byggs och förvaltas.

Timratec ska vara en modern, värderingsstyrd, inkluderande och kreativ arbetsplats där vänskap och korta beslutsvägar är vardag. Mod, Lust, Skärpa och Ömsesidighet är värderingar som du själv identifierar dig med och som du visar i ditt dagliga arbete. www.timratec.se

Vad erbjuder rollen?
I rollen som VD till Timratec har du det yttersta ansvaret för verksamheten vilket innefattar bland annat resultatansvar (P&L), personalansvar samt styr den dagliga verksamheten i kombination med operativt konstruktionsarbete. Med för närvarande fem engagerade medarbetare kommer du fortsätta utveckla och driva bolaget till visionen att skapa klimatsmarta träkonstruktioner i världsklass och vara den ledande leverantören inom KL-trä. Du är i allra högsta grad operativ i din roll där du agerar som konstruktör och konsult. Du har ett tätt samarbete med styrelsen och rapporterar till styrelseordförande.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du ett antal års erfarenhet av konstruktionsarbete, har en avslutad högskoleutbildning inom bygg samt har aktuella kunskaper inom CAD- beräknings- och simuleringsprogram. Har du några års erfarenhet av FEM-analyser, har/haft personalansvar samt erfarenhet av KL-trä är detta starkt meriterande.

Som ledare har du en naturlig förmåga att engagera, entusiasmera och bidrar aktivt till att ni lyckas tillsammans. Du har ett brinnande intresse för Timratecs fortsatta utveckling och bygga något från grunden. Som person är du handlingskraftig och taktisk spelare som skapar en dynamisk miljö internt. Du är även resultat- och målinriktad och tar ansvar för att leverera din del i helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, värderingar och nyfikenhet på teknik och innovation. Till sist har du också ett stort hjärta och mycket humor.

Är detta din perfekta match?
För oss är vilja och driv en förutsättning för våra framgångar och det hoppas vi att du delar. Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med och utveckla ett spetsföretag inom bygg och inom vår nisch KL-trä. Ur ett vidare perspektiv är du även med och bygger en mer hållbar värld! Vi är en flexibel arbetsplats med goda förmåner som anställd. Företagets fredagsfrukostar lockar de flesta, likaså kunderna och intresset att göra något kul tillsammans för att fira framtida framgångar.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 1 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Pauline Pettersson på pauline@effektiv.se

Sökord
Gruppchef, Konstruktör, Constructor, Design engineer, Byggingenjör, Träkonstruktör, Bygg, Ledare, Operativ chef, VD, Ledarskap, Personalansvar, FEM, RFEM, Revit, CAD

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.