Kvalitets- och förbättringsledare till Pemtec

Kvalitets- och förbättringsledare till Pemtec


Har du erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete? Pemtec söker nu en driven kvalitets- och förbättringsledare som är redo att ta företaget till nästa nivå.

Din framtida arbetsgivare
Pemtec är en av Nordens ledande leverantörer av produkter för bergvärme, jordvärme, sjövärme, tryckavlopp, tryckvatten och kabelskydd. Pemtec ingår i Debe Flow Group som finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Som ett bolag inom Debe Flow Group arbetar man nära andra bolag för att tillsammans komplettera varandra inom hela begreppet flöde av vatten, värme och energi. Pemtec har, precis som hela koncernen i övrigt, en stark tro på framtiden och därmed höga mål när det gäller tillväxt.

Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 120 anställda i koncernen.

Pemtec är strategiskt beläget på Nordskogen i Borås. Företaget har tagit otroliga kliv de senaste åren utvecklingsmässigt, men det är samtidigt väldigt spännande år som nu väntar. Bolaget omsätter cirka 100 MSek och sysselsätter cirka 25 personer. Nu söker vi dig som vill vara med och driva vårt kvalitets- och förbättringsutvecklingsarbete framåt tillsammans med fabrikschefen.


Vad erbjuder rollen?
Som Kvalitets- och förbättringsledare ansvarar du för att utifrån givna mål utveckla och driva företagets kvalitets- och förbättringsarbete. Detta inkluderar att leda och utveckla företagets arbete med Lean för att ständigt förbättra företagets processer och rutiner. Du kommer även att ansvara för att indikatorer inom produktion och kvalitet följs upp, utveckla företagets kvalitets- och miljöledningssystem samt vara företagets representant i övergripande kvalitetsfrågor. Dessutom kommer du ansvara för interna och externa kvalitetsrevisioner genomförda av kunder eller certifieringsorgan, samt hantera företagets reklamationshanteringsprocess.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom kvalitet och förbättringsarbete, goda kunskaper inom ledningssystem och inom Lean. Du har även goda kunskaper i engelska och kan kommunicera väl i både tal och skrift. Har du dessutom förståelse inom Supply Chain blir vi glada.

Som person har du ett intresse för att lösa problem, är nyfiken och har förmågan att ta ansvar för dina åtaganden. Du har ett coachande förhållningssätt och gillar att utveckla team till att bli effektivare och starkare.


Våra förväntningar är att du har:
* Minst 3 års erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete
* Utbildning inom Lean eller motsvarande, meriterande med Blackbelt
* Erfarenhet av kravspecifikationer, säkerhets- och integritetskrav, samt produktkvalitet
* Erfarenhet av att leda projekt med olika intressenter
* God dokumentationsförmåga


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder ett stimulerande ledarjobb som passar dig som älskar att förbättra processer och att arbeta nära produktionen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 april 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord
kvalitet, kvalitetschef, kvalitetsledare, förbättringsledare, LEAN, blackbelt, ledningssystem

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 apr 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.