Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Kundsupport till TEKO Logistik

Ansök nu

Är du kundens hjälte? Vill du kombinera dina logistikkunskaper i textilens mecka? Tekologistik erbjuder flexibilitet, återhämtningsdagar och en chans att vara en del av en dynamisk bransch. Forma din framtid hos oss och ta dig an rollen som kundsupport!

Din framtida arbetsgivare
Greenway logistics är ett företag som ursprungligen startades i Holland. Företaget finns idag representerade i nio länder över hela världen. Företagets affärsmodell är att samarbeta med branschorganisationer, främst inom Textil-mode och sport där Greenways uppgift är att erbjuda branschmedlemmarna rådgivning och tjänster inom logistikområdet.

I Sverige samarbetar Greenway med branschorganisationen TEKO och jobbar under konceptet Tekologisitik.

Vad erbjuder rollen?
Som kundsupport på Tekologistik kommer du att spela en betydelsefull roll i att upprätthålla och utveckla våra kundrelationer. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

* Du är det första ansiktet utåt för våra kunder, vilket ger en förstklassig upplevelse via telefon och e-post.
* Hanterar och koordinerar transportförfrågningar, ger prissättning och säkerställer smidiga logistiklösningar.
* Är en nyckelperson för att hålla vårt interna team uppdaterat om aktuella kundbehov och ärenden.
* Hanterar tekniska supportsystem och kommunicerar kontinuerligt med våra transportörer för att säkerställa problemfri leverans.

Då tjänsten är ny kan andra arbetsuppgifter tillkomma och utvecklas i takt med dig. Tekologistik är ett globalt logistikföretag med sammanlagt 150 engagerade medarbetare världen över, men behåller den genuina känslan av det ”lilla” bolaget. I Borås finns fyra engagerade medarbetare med placering på Textile Fashion center som ser fram emot att få en kollega!

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen har du en god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska, i både tal och skrift. För att vara effektiv i rollen krävs det även grundläggande datavana och kunskaper i MS Office. Du har minst något års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som innefattar logistik/supply chain och har du erfarenhet inom textilbranschen är starkt meriterande samt b-körkort.

Som person utmärks dina kommunikationsfärdigheter och förmåga att leverera enastående service till kunder. Du har en förmåga att skapa och underhålla långvariga och förtroendefulla relationer med kunder och kollegor samt förmågan att anpassa sig till olika situationer och prioritera uppgifter effektivt, samtidigt som du bibehåller en noggrann planering.

Är detta din perfekta match?
Vi har ett stort kontaktnät med över hundra textilföretag som ger dig möjlighet att nätverka med branschledare. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder flexibilitet och återhämtningsdagar. Textil- och modebranschen är dynamisk och ständigt föränderlig, perfekt om du älskar utmaningar. Vi fokuserar på textil, mode och logistik och samarbetar med spännande varumärken. Dessutom är textil- och modebranschen ung med en lovande framtid.

Tjänstgöringsgrad 75 % måndag-fredag.
Placeringsort Borås.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 8 oktober 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se.

Sökord
logistik, supply chain, logistiker, support, kundsupport, kund, mode, textil, textile fashion center, 3pl, tekologistik, TEKO, Greenway, logistics

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler från samma arbetsgivare