Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Kontorsansvarig receptionist till STIBA

Ansök nu

Vill du vara delaktig i Stibas fortsatta resa? Som kontorsansvarig receptionist blir du ansiktet utåt! Här får du chans till många olika kontaktytor och ett variationsrikt arbete där utpräglad service är centralt för tjänsten. Inte nog med det - här får du arbeta i inspirerande lokaler med en härlig utsikt över stadskärnan.

Din framtida arbetsgivare
Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sjuttio år tillbaka. Vi utför byggnadskonstruktioner och kompletterande tjänster för byggherrar, entreprenörer och materialleverantörer. Typiska projekt är bostäder, industrier, skolor, affärslokaler, sjukhus och idrottsanläggningar.

Hos oss hittar du kreativa konstruktörer med bred allmänkompetens och djup spetskunskap inom sina områden. Vårt mål är att leverera så enkla och användbara lösningar som möjligt, för att byggprocessen ska uppfylla samtliga krav. Vi har många spännande referensprojekt.

Läs gärna mer på http://www.stiba.se/

Vad erbjuder rollen?
En dag som erbjuder alltifrån personliga möten och telefonsamtal till administration och inköp - det får du i rollen som kontorsansvarig receptionist hos Stiba. Här kommer du att bli företagets ansikte utåt och ser till att interna och externa kontakter får yttersta service, där du är flexibel i dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

* Besvara inkommande samtal i växeln samt ta emot besökare.
* Hantera kontorsinköp och samordna interna möten.
* Förbereda frukost varje morgon.
* Skriva besiktningsmännens besiktningsprotokoll.
* Hantera övrig projektadministration.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du några års aktuell erfarenhet av en liknande roll som innefattar administration i kombination med service. Du lägger stor vikt vid att få alla att trivas och tycker även om ordning och reda. Dina datorkunskaper är mycket goda, framförallt i MS Word och Excel och du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har tidigare vana från att skriva protokoll och erfarenhet från byggsektorn.

Gillar du att koordinera och har en hög grad av servicekänsla? Som person är du initiativrik, driven, självständig och ansvarstagande. Du är en fena på att planera samtidigt som du också är en administrativ stjärna.

Är detta din perfekta match?
Tycker du, precis som vi, att personlig och professionell service är det roligaste som finns och ser dig själv som engagerad och kan bidra med positiv energi? Då har du kommit rätt. Denna position innebär att du har en unik och värdefull roll inom organisationen. På Stiba får du möjlighet att styra ditt arbete självständigt. Detta ger dig chansen att ta ansvar och vara kreativ i din roll. Ditt arbete kommer att vara en viktig del av den övergripande verksamheten och du bidrar till att företaget fungerar smidigt och effektivt.

Stiba erbjuder en trivsam arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad att göra ditt bästa och du kommer att arbeta med trevliga kollegor och ha tillgång till sällskapliga arbetslokaler som främjar produktivitet och trivsel.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 24 september 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord
receptionist, kontorsansvarig, administration, service

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare