Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Key Account Manager till Nilörn

Ansök nu

Vill du få möjligheten att spela en central roll i att utveckla framgångsrika kundrelationer? Tillämpar du mottot maximal kundtillfredsställelse? Nilörn stärker nu upp verksamheten med ytterligare en Key Account Manager.

Din framtida arbetsgivare
Nilörn består idag av ca 600 personer som tillsammans utvecklar, designar och tillverkar etiketteringslösningar för våra kunder som finns över hela världen inom mode och textilindustrin. Företagets kunskap och erfarenhet från etikettproduktion sträcker sig över mer än ett halvt sekel. Företaget har huvudkontor i Sverige samt kontor och tillverkningsanläggningar i stora delar av världen.

Nilörn tillämpar mottot maximal kundtillfredsställelse. Hela företagsstrukturen bygger på detta centrala tema, som ligger till grund för all verksamhet inom Nilörngruppen, från design till tillverkning, försäljning och service.

Läs gärna mer på: https://www.nilorn.com/sv/

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Key Account Manager har du en central roll när det gäller att vårda och utveckla befintliga och nya kundrelationer. Du är spindeln i nätet och tar hjälp av Nilörns experter inom olika områden och levererar tillsammans med Account Managers (AM) och Purchase Executives (PE) en hög kundupplevelse. I din befattning ansvarar du för hela säljprocessen - från att skapa möten, presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter samt skriva avtal med kunden där projektledning blir en naturlig del i rollen.

Arbetet innebär även resor för att fysiskt möta våra kunder. Du rapporterar till vår Sales Manager och din bas är förlagd till vårt huvudkontor i Borås.

Vem är du?
För att vara en stark matchning i den här rollen är det nödvändigt att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska samt minst några års erfarenhet av en liknande befattning med inriktning på B2B-försäljning. Utöver dessa krav skulle det vara en extra tillgång om du har branscherfarenhet inom områden som exempelvis mode, retail eller sport/outdoor . Vi ser också positivt på relevant utbildning, antingen inom marknadsföring/försäljning eller en textilutbildning med en tydlig inriktning på hållbarhet. Internationell erfarenhet är ytterligare en fördel som kommer att bedömas positivt.

Din förmåga att bygga starka, långvariga relationer är en av dina mest värdefulla tillgångar. Du har en stark drivkraft och arbetar uthålligt för att uppnå dina mål. Du har även en förmåga att vara en skicklig projektledare som håller ihop trådarna mot kund och interna intressenter.

Är detta din perfekta match?
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du kommer att vara en del av ett team som gemensamt utvecklar, designar och tillverkar etiketteringslösningar för uppdragsgivare över hela världen inom bland annat mode- och outdoor. Vi satsar på våra anställdas utveckling genom interna och externa utbildningar. På Nilörn har du möjligheten att växa och utvecklas både professionellt och personligt, vilket gör oss till en arbetsplats där du kan nå din fulla potential.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är den 1 oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se

Sökord
Key Account Manager, KAM, etikett, label, QR-kod, barcode, försäljning, B2B, marknad, kundrelationer, tillverkning, service, resande

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare