Junior Verksamhetskonsult till adbriq

Junior Verksamhetskonsult till adbriq


Vi växer med våra kunder och söker nu en junior verksamhetskonsult! Hos oss kommer du att arbeta i ett engagerat företag tillsammans med kollegor som är "doers" och värdesätter glädje, gemenskap och kompetens. Är du en lösningsorienterad lagspelare som sätter kunden i centrum samt har ett intresse kring IT- och affärssystem? Då kommer du att trivas hos oss på adbriq!

Din framtida arbetsgivare
adbriq AB är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. adbriq agerar i hela värdekedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos adbriqs specialister finns djup kunskap om affärssystemet Microsoft Dynamics D365 Business Central (före detta NAV) / TRIMIT. Företagets kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. adbriq växer balanserat i takt med marknaden och sina kunders behov.

Vad erbjuder rollen?
Som junior verksamhetskonsult hos oss börjar du din resa med att arbeta mycket tillsammans med vår support där du supporterar våra kunder i deras affärssystem. När du byggt på din erfarenhet och är redo att ta nästa steg så kan dina arbetsuppgifter innebära;
- Utveckla och förbättra verksamhetsprocesser tillsammans med kollegor och kunder
- Verksamhetsanalyser och ta fram lösningsförslag
- Implementera integrations till 3:e-partssystem, BI-projekt
- Genomföra utbildningar

Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk utbildning från högskola eller universitet inom systemvetenskap eller ekonomi alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett genuint intresse för hur företag kan bli bättre med hjälp av IT- och systemstöd. Du kommunicerar effektivt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska.

Som person tänker du utanför boxen och har en inställning att inga problem är för svåra att lösa. Du motiveras av att nå avslut och är en god kommunikatör samt duktig på att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Är detta din perfekta match?
Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats som ska ge oss trygghet och harmoni i vår vardag. Förmåner såsom incitamentsprogram, friskvårdsbidrag och tjänstepension är något som samtliga anställda får ta del av. Men vi kan också lova dig en spännande arbetsplats med kompetenta, kreativa kollegor där du får möjlighet att testa, lära och utvecklas.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord
IT-konsult, microsoft dynamics D365 Business Central, systemvetenskap, BI, NAV

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.