IT-support till Adbriq

IT-support till Adbriq

Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega till vår IT-support!?Hos oss kommer du att arbeta i ett engagerat företag tillsammans med kollegor som är "doers" och värdesätter glädje, gemenskap och kompetens. Är du en lösningsorienterad lagspelare som sätter kunden i centrum samt har ett intresse kring IT- och affärssystem? Då kommer du att trivas hos oss på adbriq

Din framtida arbetsgivare
adbriq AB är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. adbriq agerar i hela värdekedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos adbriqs specialister finns djup kunskap om affärssystemet Microsoft Dynamics D365 Business Central (före detta NAV) / TRIMIT. Företagets kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. adbriq växer balanserat i takt med marknaden och sina kunders behov.

Vad erbjuder rollen?
Arbetsuppgifterna i supporten är mycket varierande men ärenden som hanteras har i regel en förankring i affärssystemet Microsoft D365 Business Central (NAV). Du arbetar med senaste tekniken som Microsoft tillhandahåller. Tjänsten innebär att supportera våra kunder på egen hand och beroende på ärendets karaktär eskalera vidare till övrig organisation och partners. Tjänsten innebär stort fokus på kundservice och kundtillfredsställelse.

Vanliga arbetsuppgifter innefattar att främst via mejl ta emot och slussa in ärenden i vårt ärendehanteringssystem och release management. Ärendena ska sedan hanteras, antingen av dig själv, eller eskaleras vidare på lämpligt sätt. En röd tråd genom arbetet är att hela tiden hålla kunden informerad och uppdaterad om status samt följa upp ärendena och säkerställa att de avslutas. En annan viktig uppgift är att övervaka tjänsterna i våra kunders system och vidta åtgärd ifall det krävs.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom IT-support och/eller jobbat i affärssystem. Vidare ser vi att du har;
* Kunskap kring verksamhetsövergripande systemstöd och/eller mjukvaruteknik kopplat till Microsofts produkter
* God förmåga att kommunicera effektivt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du engagerad, flexibel, noggrann och bra på att bygga relationer. Du motiveras av att nå avslut och som person ser du hellre möjligheter än problem. Du trivs bäst med att ge så bra service och support som möjligt.

Är detta din perfekta match?
Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats som ska ge oss trygghet och harmoni i vår vardag. Förmåner såsom incitamentsprogram, friskvårdsbidrag och tjänstepension är något som samtliga anställda får ta del av. Men vi kan också lova dig en spännande arbetsplats med kompetenta, kreativa kollegor där du får möjlighet att testa, lära och utvecklas.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.