Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

IT-konsult till Front

Ansök nu

Vi söker en ambitiös konsult som har det som krävs för att ta ansvar för vår centrala driftmiljö. Om du har erfarenhet och passion för teknisk utveckling kan du vara precis den vi söker. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Front befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Front tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg. Vi arbetar efter en ”cloud-first”-strategi med stort fokus på säkerhet och säker design av våra lösningar.

Vad erbjuder rollen?
Som IT-konsult hos oss kommer du ha en nyckelroll i vårt team om 10 personer. Du får det tekniska ansvaret för att utveckla vår driftmiljö, där du inte bara kommer ansvara för att planera, utveckla, installera, driva och underhålla miljön tillsammans med dina kollegor, utan också tekniskt ansvarar för leveransen till våra kunder. Vidare är du också en viktig del i arbetat med att utveckla vår tekniska plattform och våra processer.

Du kommer också vara en viktig del i överföringen av våra kunders IT-system till Azure. Dessutom kommer du att vara med och vidareutveckla vår driftövervakning (NOC) och säkerställa att vår övervakning och hantering av IT-miljön sker på ett effektivt sätt.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva utvecklingen av en central driftmiljö och som brinner för att arbeta i en teknisk avancerad miljö. Du har erfarenhet av att arbeta med affärskritiska system och har goda kunskaper i att hantera Windows-baserade servrar, virtualiserung, backup och Microsoft Azure. Vi ser det också som ett extra stort plus om du har kunskap inom;
- IT-säkerhet
- PowerShell
- Devops

Som person är du driven med en stark kommunikativ förmåga och du är en metodisk och analytisk problemlösare som tar ansvar för dina uppgifter. Du är en självständig person som är van vid att samarbeta och leverera resultat. Känner du igen dig? Skicka in din ansökan redan idag!


Är detta din perfekta match?
Front ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag nästan 200 anställda på flera orter i Sverige och Norge.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare