Hoppa till innehåll

Inköpare till Debe Flow Group


Vill du arbeta i en roll där du kan kombinera operativ spets med strategisk insikt? Vill du vara en del av en framväxande koncern där din expertis inom inköp gör skillnad varje dag? Då är det dig vi söker för att bli vår nästa Inköpare hos Debe Flow Group!

Din framtida arbetsgivare
Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är de en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har de etablerat sig som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att de har vuxit under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har verksamhet i Växjö, Jönköping, Borås och Marbäck och totalt är de omkring 100 personer anställda i Sverige.

Läs mer om Debe Flow Group här: https://debeflowgroup.com


Vad erbjuder rollen?
I rollen som inköpare kommer du att arbeta i en varierad roll där du arbetar med både Debe Flow Group och Pemtec. Inom Debe kommer du att vara hands-on och fokusera på de operativa aspekterna av inköpsprocessen, från beställning till leveransbevakning och vara med i utvecklingen av framtida inköpsprocesser. När du däremot styr ditt arbete mot Pemtec, kommer du att ta en mer strategisk roll. Exempel på arbetsuppgifter;

* Besöka strategiskt viktiga leverantörer fysiskt
* Utveckla och optimera vår leverantörsbas
* Driva besparingsprojekt och förhandlingar med leverantörer
* Följa upp och ständigt vara proaktiv kring nyckeltalen för dina produktgrupper
* Sammanställa rapporter, leverantörsmarknadsanalyser samt riskanalyser
* Ansvara för produktkvalificeringsprocess när så är aktuellt
* Ansvara för risk och konsekvensanalyser
* Jobba med leveransvillkor, avtal och logistiklösningar för att optimera inköp

Ditt kontor kommer att vara förlagt i både Pemtecs och Debes lokaler i Borås, där du självständigt koordinerar och anpassar din närvaro efter verksamheternas behov.


Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom inköp eller universitet-/högskoleutbildning inom företagsekonomi eller annan relevant utbildning samt har erfarenhet av inköpsarbete och förhandlingsvana. Vi uppskattar om du har grundläggande kunskaper om avtal och juridik. Har du dessutom goda produkt- eller produktionskunskaper inom råvaror som exempelvis plast, sand eller stål ses det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datakunskaper, meriterande med kunskaper i Pyramid.

Vidare är du en person som drivs av att göra affärer och skapa goda leverantörsrelationer, är skicklig på att förhandla och samtidigt är en fena på att förvalta goda relationer med interna och externa kontakter. Du är ansvarsfull och trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du också är en lagspelare. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, självständighet, struktur, att du är lösnings- och resultatorienterad samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där teamarbete, service och engagemang värdesätts högt.


Är detta din perfekta match?
Vi är ett företag som ständigt arbetar med att förbättra och utveckla, både oss själva och verksamheten. Vi erbjuder dig en roll i en säljdriven koncern som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Här finns det möjligheter att komma in och vara med på resan och samtidigt utvecklas på ett individuellt plan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30 november 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Borås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Borås
Service & Kundtjänst
Företagslogga