Hoppa till innehåll

Hållbarhetsansvarig till LBC Borås

Hos LBC Borås står hållbarheten i fokus och du kan spela en central roll. Som vår Hållbarhetsansvarig bidrar du aktivt till ett grönt fotavtryck! Vi erbjuder flexibilitet, förmåner och en delaktig företagskultur där ditt arbete är en investering i en hållbar framtid!

Din framtida arbetsgivare
LBC är ett företag med stolta ägare tillika transportörer. Det är vi tillsammans som har byggt upp bolaget och som nu tar det in i framtiden.

Idag är vi ett heltäckande transportföretag med drygt 300 fordon och maskiner. Allt fokus är på våra tre affärsområden Bygg & anläggning, Gods & logistik samt Miljö & återvinning. Våra unika erbjudanden bygger på djup kompetens och ett brett utbud av tjänster och viljan att utföra alla uppdrag, oavsett storlek eller karaktär, så snabbt och miljövänligt som möjligt. Trygga och nöjda kunder är kvittot på att vi lyckas.

Vad erbjuder rollen?
Som Hållbarhetsansvarig hos LBC Borås kommer du att ha ett övergripande ansvar, upprätthålla och vidareutveckla det hållbarhetsarbete vi är stolta över att ha byggt upp. Din roll innebär att aktivt arbeta för att behålla och utveckla våra certifieringar inom hållbarhet samt att samordna och integrera hållbarhetsinitiativ i hela vår organisation. Ditt ansvarsområde i urval:

* Säkerställ att vårt KMA-system alltid är i framkant.
* Leder internrevisioner för att garantera efterlevnad av våra standarder.
* Behandla och implementera förbättringsförslag, samt adressera avvikelser som inkommer, exempelvis från vår LBC-app.
* Engagera dig i systematiskt arbetsmiljöarbete och utför riskanalyser.
* Bidra till att forma och förverkliga företagets strategiska mål inom kvalitet och hållbarhet.
* Utarbeta och revidera policydokument och rutiner i enlighet med företagets riktlinjer.

Din roll som hållbarhetsansvarig placerar dig inom vårt affärsstödsteam där du rapporterar direkt till ekonomichefen. Du blir en avgörande del av vår verksamhet där du aktivt bidrar till att stödja och möta organisationens behov med ditt engagemang.

Vem är du?
Du har en aktuell bakgrund och känner dig trygg inom hållbarhetsarbete, särskilt med tyngd inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö där du har erfarenhet av ledningssystem. Du är en skicklig organisatör och en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap och supportar organisationen. Du skriver och talar mycket god svenska samt att du är trygg i MS Office. Det är starkt meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom området.

Du är en teamorienterad person som förstår det stora sammanhanget, prioriterar service och kommunikation med en naturlig förmåga att underhålla och utveckla befintliga strukturer och processer.

Är detta din perfekta match?
Hos oss på LBC Borås erbjuder vi inte bara en stimulerande arbetsplats med en stark gemenskap och närvarokänsla. Genom flexibla arbetstider inklusive möjlighet att ibland arbeta på distans, försöker vi skapa en balans mellan arbete och fritid för våra anställda.

Att vara en del av vårt företag innebär att vara med i en organisation där samarbete och delaktighet är centralt. Vår unika delägarstruktur bidrar till en platt organisation där varje röst hörs och kan påverka. Vår närvaro i Sjuhäradsområdet skapar en stark gemenskap och stolthet bland våra medarbetare.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 3 december 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se
AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Vårgårda
Industri & Anläggning
Företagslogga
Trollhättan
Teknik & Ingenjör
Företagslogga