Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

BI-konsult till adbriq


Söker du efter en möjlighet att ta din spetskompetens inom BI-området till nästa nivå? adbriq är på jakt efter en driven BI-konsult som vill göra skillnad i vår affär. Tillsammans ska vi ta vår löpande utveckling av lösningar inom BI till nya höjder och skapa mervärde för våra kunder. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
adbriq AB är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. Adbriq agerar i hela värdekedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos adbriqs specialister finns djup kunskap om affärssystemet Microsoft Dynamics D365 Business Central (före detta NAV) / TRIMIT. Företagets kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. Adbriq växer balanserat i takt med marknaden och sina kunders behov.

Vad erbjuder rollen?
Som BI-konsult hos adbriq har du en central roll i att kontinuerligt utveckla vårt erbjudande inom BI. Du ansvarar för att utveckla och förvalta kundlösningar och arbetar med att utvärdera, förbättra och implementera BI-lösningar för befintliga och nya kunder.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen;
- Verksamhetsanalyser och ta fram lösningsförslag
- Implementera, utveckla och förvalta kundernas BI-lösningar
- Genomföra utbildningar

Du arbetar också med att ta fram rapportera, analysera data och designa lösningar som passar både kundens och företagets behov. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta med dina kollegor och att bidra med nya idéer för att utvärdera nya verktyg och teknologier inom BI-området.


Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk bakgrund som exempelvis Business controller, och gärna erfarenhet av att arbeta som konsult inom BI eller närliggande områden som ERP, CRM eller i en roll som systemägare för ert BI eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom SQL, databaser och visualisering, och om du även har kompetens inom Microsoft Power BI är det meriterande.

För att lyckas i denna roll är det lika viktigt att ha en utmärkt kommunikationsförmåga som en hög social kompetens. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i en dynamisk arbetsmiljö där du kan hjälpa våra kunder att maximera värdet av sin data.


Är detta din perfekta match?
Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats som ska ge oss trygghet och harmoni i vår vardag. Förmåner såsom incitamentsprogram, friskvårdsbidrag och tjänstepension är något som samtliga anställda får ta del av. Men vi kan också lova dig en spännande arbetsplats med kompetenta, kreativa kollegor där du får möjlighet att testa, lära och utvecklas.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare