Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Automationsingenjör till JENSEN Sweden AB

Ansök nu

Är du en automationsingenjör som vill arbeta med varierande kundprojekt där du får vara med i hela processen - från säljfas till drifttagning av projekt? Vill du därtill ha hela världen som ditt arbetsfält? Då har du kommit rätt!
Här får du chansen att påverka din roll hos ett familjärt och världsledande företag.


Din framtida arbetsgivare
JENSEN-GROUP’s affärsidé är att bistå industriella tvätterier över hela världen att tillhandahålla kostnadseffektiv textilservice till sina kunder. Vi har upparbetat en position till att bli prefererad leverantör till tvätteriindustrin genom att erbjuda bred expertis i att designa och leverera hållbara lösningar i allt från fristående maskiner till kompletta system och integrerade lösningar.

JENSEN-GROUP utökar ständigt sitt erbjudande genom att utveckla miljövänliga innovativa produkter och tjänster vilka används till att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av en kombination av global yrkesskicklighet och lokala närvaro. JENSEN Sweden AB är den del av det växande affärsområdet Garment Technology och specialiserat på system för plaggtransport och plaggsortering. Se vidare www.JENSEN-group.com

JENSEN Sweden har sin verksamhet i Viared, Borås där ca 80 medarbetare arbetar med utveckling, systemdesign, försäljning, produktion och installation och service för kunder på en global marknad inom plaggtransport och plaggsortering.


Vad erbjuder rollen?
Hos JENSEN kommer du att bli en nyckelperson i företagets kundprojekt där du är med i hela processen - från säljfas till drifttagning och underhåll av projekt.

I säljfasen hjälper du till att definiera funktionaliteten för ett kundanpassat system. Vid sålt projekt konfigurerar du styrsystemet, samarbetar med vår utvecklingsavdelning gällande nya funktioner och lämnar över till efterföljande Comissioning Engineer som startar upp systemet hos kund. Vidare är du en del av företagets supportfunktion gällande exempelvis databasfrågor.

I arbetsuppgifterna ingår t.ex:
* Programmering i PLC
* Uppsättning av datorer, både i Windows och Linux miljö
* Framtagning av manualer för projekt
* Test av elskåp
* Viss drifttagning, både hemifrån och på plats hos kund
* Utbildning av kundpersonal vid installation och drifttagning

Tjänsten kan under upplärningsfasen innebära upp mot 70 resdagar/år både inom Sverige och internationellt för att sedan minska efter hand. På hemmaplan finns goda möjlighet att styra din tid mellan projekten och på kontoret har vi även Flextid. Du kommer att jobba nära Commissioning Engineer’s, Sales support center och resten av Designgrupperna.


Vem är du?
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkesutbildning med inriktning mot automation, mekatronik, data eller motsvarande. Du har med fördel tidigare arbetat inom industri och automation, har kunskaper i programmering och ett genuint intresse för teknik. Det är även meriterande om du har vana av kundkontakter från tidigare arbeten. Då hela världen blir din arena i denna tjänst, har du flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift samt behärskar svenska mycket bra. Kunskaper i övriga europeiska språk är meriterande. Körkort är en förutsättning för denna tjänst.

Som person är du nyfiken, systematisk, positiv, kommunikativ och har ett förtroendeingivande sätt. Att visa respekt för och samarbeta med andra för att nå bästa resultat är en självklarhet för dig. Du har ett starkt driv och en god vilja att snabbt sätta dig in i både branschen och METRICON®-systemet.Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Viktoria Stomberg på viktoria@effektiv.se. Under sommarperioden kan svarstiden på din ansökan vara något längre. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare