Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Applikationskonsult till NaviPro

Ansök nu

Är du en driven applikationskonsult som älskar att vara spindeln i nätet? Som brinner för att vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor och kunder? Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! Vi söker just nu en applikationskonsult inom ekonomi till NaviPros centrala huvudkontor i Borås.

Din framtida arbetsgivare
Varje dag guidar vi företag till effektivare och mer digitaliserade affärsprocesser. Våra kunder kan lita på att vi, som deras partner, har den erfarenhet och kompetens som krävs för ett lyckat affärssystemsprojekt.

Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. På så sätt medverkar vi till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser i nutid och ger dem en flexibel plattform att växa med.

Vi är en salig mix av personligheter och möts i vår ödmjukhet av att alla får lov att vara sig själv. Tillsammans skapar vi en kultur och arbetsplats som vi trivs på och som låter oss både växa och utvecklas. Ett slags bevis på det är vår Great Place To Work-certifiering som vi mottagit för femte året i rad.


Vad erbjuder rollen?
I rollen som applikationskonsult hos NaviPro arbetar du i implementationsprojekt utav våra nya kunder och med vidareutveckling/uppgradering utav våra befintliga kunders affärssystem där du ansvarar för de finansiella och ekonomiska affärsprocesserna.

Du kommer att arbeta parallellt med både större och mindre kunder och i projekt av olika storlekar. Din roll sträcker sig över flera projektfaser, från förstudie till uppsättning och utbildning. Som applikationskonsult kommer du ha möjlighet att arbeta självständigt med stor flexibilitet, samtidigt som du samarbetar med ett team av drivna och kompetenta kollegor.


Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen bör du ha en stark förståelse för ekonomiska processer och hur de kan implementeras i affärssystem. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet som applikationskonsult eller avancerad användare av olika affärssystem. Det är av särskilt stort värde om du arbetat med Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. Det är även meriterande om du har erfarenhet av fashion-industrin där många av våra kunder befinner sig.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor och som har ett stort intresse för konsultrollen. Ditt sätt är affärsorienterat och du tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar att inneha nyckelrollen i att ta fram kundanpassade lösningar tillsammans med våra systemutvecklare.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos oss tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp från dina kollegor. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt i både tal och skrift.


Är detta din perfekta match?
Vi är en salig mix av personligheter och möts i vår ödmjukhet att alla får lov att vara sig själva. Vägarna till NaviPro har varit olika, vägar som gett oss olika erfarenheter och verktyg. Men vi delar samma värderingar och mål: Glädje, Respekt och Högt i Tak.

Vi planerar årligen roliga aktiviteter för att skapa en ökad sammanhållning och laganda, bland annat genom våra uppskattade konferensresor. Kanske är det du som sitter med oss på flyget nästa gång?

Det är viktigt med grymma kollegor och att ha kul på jobbet, men vi vet också att jobbet inte är allt. Därför ger vi dig förutsättningarna för att kunna kombinera jobb- och privatliv på ett flexibelt sätt.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Viktoria Stomberg på viktoria@effektiv.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare