Hoppa till innehåll

Affärsområdeschef IT till Front


Vill du ta steget in i en ledande position där innovation och förändring är i fokus? Hos Front får du möjligheten att leda utvecklingen av avancerade IT-lösningar. Bli en del av vårt team och bidra aktivt till vår strävan efter banbrytande teknik, ökad säkerhet och kontinuerlig tillväxt.

Din framtida arbetsgivare
Front befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Front tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg. Vi arbetar efter en ”cloud-first”-strategi med stort fokus på säkerhet och säker design av våra lösningar.

Front ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag nästan 200 anställda på flera orter i Sverige och Norge.


Vad erbjuder rollen?
Som affärsområdeschef på Front har du en nyckelroll i att leda och forma IT-avdelningen. I denna centrala position är du ansvarig för både ledning och utveckling av ditt affärsområde, vilket innebär ett nära samarbete över avdelningsgränserna - inklusive försäljning, marknadsföring och ekonomi - för att främja innovativa lösningar. Du blir en del av Fronts ledningsgrupp där du spelar en avgörande roll i att forma företagets strategiska riktning och driva affärsutvecklingen framåt.

Du ansvarar för budgetering och finansiell planering, och i samarbete med VD kommer du att definiera och uppnå mål på års-, kvartals- och månadsbasis. Ditt arbete inkluderar även att regelbundet utvärdera och rapportera om avdelningens framsteg samt att säkerställa att dessa mål är tydliga och genomförbara för ditt team.


Vem är du?
Vi söker en erfaren ledare med bred kompetens inom tjänsteutveckling och teknik. Idealt har du gedigen erfarenhet från konsultbranschen och en stark inriktning på affärsutveckling, med ett särskilt fokus på IT-infrastruktur. Din tekniska expertis bör omfatta en djup förståelse för Microsofts teknologier. Vi ser gärna att du även har insikter i IT-säkerhet, Microsoft 365 och Microsoft Azure. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du affärsdriven med en förmåga att leda andra på ett effektivt sätt. Vi värderar en prestigelös inställning och söker någon som kan kommunicera tydligt och koncist. Din förmåga att inspirera och motivera ditt team kommer att vara avgörande för din framgång i denna roll. Vi ser fram emot att arbeta med en person som delar vårt engagemang för innovation och kvalitet, och som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång.


Är detta din perfekta match?
På Front har vi en stark önskan om att hjälpa företag och individer att bryta ner inbyggda silos för att skapa förutsättningar för hela verksamheten att utvecklas och digitaliseras tillsammans. Vi är en härlig mix av experter och nördar. Några av oss går gärna vilse i långa filosofiska diskussioner om framtidens cybersäkerhetshot. Andra vill inget hellre än bygga effektiva Powerappslösningar. En tredje kategori suckar lyckligt när de får bolla form och text -eller prata innehåll och distribution. Och så har vi dem som vill samla allt i molnet eller gör allt för att hjälpa våra kunder som hamnat i knepiga tekniska strul. Tillsammans är vi ett hängivet gäng som dagligen arbetar med synergierna mellan digitala lösningar och relevant kommunikation.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 10 december 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga