Hoppa till innehåll

Accountant till Craft


Är du redo att bli en del av vårt lag? Som Accountant har du en central roll i vårt ekonomiteam och är en viktig länk i vår sammansvetsade grupp. Om du är en självgående och erfaren ekonom med passion för redovisning och trivs i en dynamisk arbetsmiljö, då är detta det perfekta tillfället att följa med oss på vår resa. Vi ser framemot din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och skor och tillverkar och marknadsför produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Craft finns idag representerat i närmare 70 länder. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världens och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder och löparskor.

Bolaget ingår i New Wave Group som är noterat på Large Cap-listan på Nasdaq Stockholm. Omsättningen i koncernen uppgår till cirka 9 miljarder SEK.


Vad erbjuder rollen?
I rollen som Accountant kommer du att ha en aktiv del i vår rapportering och bokslutsprocess. Då Craft också sköter redovisning och rapportering för andra bolag inom koncernen kommer du också att vara delaktig i dessa bolag.

Utöver det kommer du att jobba med andra ekonomiska uppgifter, till exempel analyser och uppföljning av olika slag, avstämningar, matchning av inköpsfakturor samt bokföring av omkostnadsfakturor.

Tjänsten är ett vikariat då ordinarie befattningshavare är föräldraledig och sträcker sig fram till och med våren 2025. Tillträde så snart som möjligt.


Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat ett antal år med bokföring, redovisning, bokslut och rapportering, gärna i ett mindre eller medelstort företag där förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter är vardag. Du har goda kunskaper i Excel och har god vana av ERP-system, erfarenhet av Microsoft Dynamics är starkt meriterande och har du dessutom kunskaper i ASW-Enterprise är det ett extra plus. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker tjänsten är självgående och tar egna initiativ för att förbättra befintliga rutiner och arbetsmetoder. Din arbetsmetodik är tydligt strukturerad, och du kan genomföra processer från start till mål samtidigt som du har förmågan att identifiera samband och konsekvenser i ekonomiska rutiner. Noggrannhet är en självklarhet för dig, och ditt starka engagemang i ditt arbete är uppenbart. Du trivs i samarbete med andra och har en prestigelös inställning som främjar en positiv arbetsmiljö.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 10 december 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Vårgårda
Industri & Anläggning
Företagslogga
Vårgårda
Industri & Anläggning
Företagslogga