HR-ansvarig

HR-ansvarig

Älskar du att arbeta med HR frågor? Brinner du för att arbeta affärsnära i ett bolag med korta beslutsvägar? Får du energi av att driva, genomföra och följa upp? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker en positiv, operativ, jordnära och erfaren HR-ansvarig som vill spela en viktig roll i vår verksamhet. Du erbjuds ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i en internationell organisation med stolta traditioner som verkar i en bransch i utveckling. Rollen är ny och du kommer att arbeta brett inom hela HR området och med många kontaktytor. Det finns goda förutsättningar att påverka och utveckla både företagets och din egen utveckling.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Borås och du rapporterar till CFO.

Övergripande ansvarsområden:
  • Stöd till företagets chefer i personalrelaterade frågor
  • HR policys och riktlinjer efterföljs
  • Ledarskaps- och kompetensutveckling
  • Rekrytering
  • Utveckla samverkan med lokala fackföreningen och fackliga förhandlingar
  • Tillsammans med chefer driva det systematiska arbetsmiljöarbetet
  • Lönerevison och ansvar för löneprocess
  • Internkommunikation
Vi söker dig som har relevant HR utbildning eller likvärdigt och som har flera års erfarenhet av kvalificerat operativt och strategiskt HR arbete.

Du är framgångsrik i ditt HR arbete genom att du har stor förmåga att se helheten och kopplar HR arbetet till affärsnyttan. Vi tror att du har positiv energi och kraft att driva HR arbetet och arbeta med problemlösning och utvecklingsmöjligheter. Du har integritet och är duktig på att bygga förtroendefulla relationer samt är van att arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Wallvision med Jerrie och har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Persson på 0735-124498. Urval sker löpande så ansök snarast dock senast 23 septemer.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WallVision designar, tillverkar och säljer högkvalitativa tapeter över hela världen genom de fem starka varumärkena Boråstapeter, Engblad & Co, Mr Perswall, Cole & Son samt Wall&decó. Bolaget grundades 1905 och är den ledande aktören inom tapetindustrin på den Nordiska marknaden. Visionen är att bli den internationellt ledande leverantören inom premiumsegmentet för tapeter. Huvudkontoret ligger i Viared strax utanför Borås, där sker också huvuddelen av all tillverkning av tapeter. Läs mer på www.borastapeter.se, www.cole-and-son.com, www.engbladco.se, www.mrperswall.se, www.wallanddeco.com