Snickare till Byggservice

Snickare till Byggservice

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Vi gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel i småstad och storstad - allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vårt koncernbolag Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods.

Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten.

Affärsområdet byggservice i Borås växer och söker utbildade snickare med yrkesbevis och körkort, gärna med tidigare byggserviceerfarenhet.

Ditt ansvar

Som byggservice hantverkare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att det praktiska arbetet du genomför präglas av kvalitet och att det görs på ett säkert. Du arbetar efter tidplaner och återkopplar till plats ledningen och övriga medarbetare på byggarbetsplatsen.

Du arbetar med olika typer av moment inom husbyggnation, bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer. Du har hög yrkesstolthet och en förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden.

Din personlighet
  • Resultatinriktad och ansvarstagande
  • Ordningsam
  • Självgående
  • Kvalitets- och säkerhetsmedveten
  • Lagspelare
Dina kvalifikationer
  • Minst 5 års erfarenhet som snickare
  • Erfarenhet från byggservicearbeten
  • Godkänt yrkesbevis
  • B-körkort
Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-10-15, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Wästbygg Gruppen! Ett entreprenad- och projektutvecklingsföretag som varit verksamma sedan 1981. Vi har stor kunskap om att utveckla och bygga flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industri- och logistikanläggningar. Vi lägger stor vikt vid en schysst kultur och tror att goda relationer skapas genom att vara tillmötesgående och ärliga. Med professionalitet och hjärta skapar vi bättre livsmiljöer för fler.