Erfarna montörer sökes till Volvo bussar

Erfarna montörer sökes till Volvo bussar

Arbetsuppgifter

Är du händig och har verktygsvana, teknikintresserad samt trivs med ett fysiskt, aktivt arbete och att jobba i team? I så fall är du den vi söker! Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering, kontroll samt justering. Du bör ha praktisk vana ifrån verkstadsindustrin eller liknande, och en vilja att arbeta som montör. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt.

Formell kompetens

Körkort och tillgång till bil är ett krav
Om du har erfarenhet av monteringsarbete och teknisk/praktisk utbildning på minst gymnasienivå är detta meriterande
Truck- och traverskort är önskvärt men inget krav

Din bakgrund

Du bör har erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är nogrann och funktlig och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Borås

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse, vi intervjuar löpande.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder.
Just nu söker vi erfarna montörer till vår kund Volvo Bussar i Viared. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, fast fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser, och därmed en stor möjlighet att bygga ditt CV.