Pulverlackerare

Pulverlackerare

Då vi nu behöver stärka vår organisation vid vår anläggning i Viskafors där vår pulverlackeringsanläggning är lokaliserad söker vi nu i samarbete med GALPU AB en duktig och erfaren medarbetare till vår moderna och flexibla anläggning där vi hanterar allt från små till medelstora serier med högsta kvalitet och korta leveranstider.


Arbetsuppgifter

Rollen som lackerare hos oss innebär att du i huvudsak skall arbeta med pulverlackering av detaljer/komponenter. En del produkter monteras ihop efter lackering så det kommer också att bli en del av din vardag hos oss. Även maskering, packning och slipning av detaljer ingår i arbetsuppgifterna.
Kvalifikationer

Du skall vara en noggrann och strukturerad lagspelare med sinne för ordning och kvalitet. Du har tidigare erfarenhet av pulverlackering, gärna av Wagner-utrustning och klarar att lackera detaljer med höga krav på finish. Du skall behärska svenska språket såväl i både tal och skrift. Har du även truckkort så är det meriterande.


Villkor

Som person är du kreativ, drivande och vågar ta ansvar, samtidigt som du trivs med att arbeta i ett socialt sammanhang. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.


Tjänsten som är på heltid påbörjas med en provanställning.
Mer info
Kontaktperson Gunnar Olsson
Email Mejla Gunnar Olsson
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Victorsson Industrier grundades i mitten av 70-talet i Frillesås. Idag är vi ett professionell partner som erbjuder allt från konstruktion till produktion och distribution av kompletta lösningar inom framförallt tunnplåt. Bland våra kunder märks främst företag verksamma inom elektronik-, ventilations- och byggindustrin samt övrig lättare industri.