Arbetsledare lackering

Arbetsledare lackering

Nu behöver vi stärka vår organisation med en arbetsledare vid vår anläggning i Viskafors utanför Borås där vår pulveranläggning är lokaliserad.

Arbetsuppgifter

Rollen som arbetsledare hos oss innebär bland annat att leda och fördela arbetsuppgifter till dina medarbetare. Följa upp och styra arbetet mot uppsatta mål, så vi kan leverera enligt överenskommelse med kund. Du kommer också vara en del i gruppen och producera och montera lackade produkter. Du kommer att rapportera till produktionschefen som är lokaliserad i Frillesås. Du kommer att samla in dokumentation och ansvara för rapportering i vårt affärssystem samt var ansvarig och leda LEAN-arbetet som görs inom gruppen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen skall du ha tidigare erfarenheter som arbetsledare och då helst inom lackering och eller verkstadsindustri. Du är social, lyhörd och flexibel samt duktig på att ta medarbetare. Du är bra på att ge konstruktiv feedback till medarbetarna samt att upprätta, förankra rutiner och instruktioner.

Villkor

Som person är du drivande och vågar ta ansvar, samtidigt som du trivs med att arbeta i ett socialt sammanhang. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beskrivning

Victorsson Industrier grundades i mitten av 70-talet i Frillesås. Idag är vi en professionell partner som erbjuder allt från konstruktion till produktion och distribution av kompletta lösningar inom framförallt tunnplåt. Bland våra kunder märks företag verksamma inom elektronik-, ventilations- och byggindustrin samt övrig lättare industri. Har du varit på någon konsert någon gång tex på The Rolling Stones, Iron Maiden eller Elton John så har du lyssnat på vad vi kan göra – en av våra kunder är nämligen världsledande på resande-ljud till konserter och sportarenor runt om i världen.