Underhållsledare/Projektledare - Vattenfall Services

Underhållsledare/Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nätanslutningar Borås Söker Underhållsledare/Projektledare

Vi rekryterar nu en drivande, strukturerad och serviceinriktade Underhålls-/Projektledare till vår verksamhet i Borås. Vi erbjuder ett spännande arbete som Underhålls-/Projektledare inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services Nätanslutningar Borås. Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma.

Ditt roll som underhålls-/Projektledare
Rollen som Underhålls-/Projektledare innebär ett brett ansvar där du ser till att våra uppdrag & mindre projekt levereras på ett effektivt och ekonomisk fördelaktigt sätt samt uppfyller kundens förväntningar och avtalade SLA (Service Level Agreement). Det innebär mycket kundkontakter, planering av kunduppdrag, styrning, ledning och uppföljning av uppdrag och projekt enligt kundavtal.

Du vill ha ett självständigt och utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar kunduppdrag och mindre projekt. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för resurssamordning av medarbetare och underentreprenörer - alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.

Dina kvalifikationer som Underhålls-/Projektledare
  • Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna inom elkraft.
  • Du har flera års arbetslivserfarenhet av projektledning eller likande.
  • Stor vana att följa upp projekt ur ett ekonomiskt perspektiv
  • Erfarenhet av att arbetsleda tekniker och underleverantörer för att skapa nytta för kund
  • Du är en van IT användare och har lätt för att sätta dig in i olika IT system. Du talar och skriver Svenska obehindrat, gärna också engelska.
  • Strukturerad och mycket god administrativ förmåga.
  • Stresstålig samt visar på god förmåga att ha många bollar i luften samtidigt.
Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Körkort B är ett krav.

Meriterande är om du har kunskaper om EBR eller SKA koder.

För att lyckas som Underhålls-/Projektledare hos oss behöver du tycka om att ha många projekt med ett flertal kunder pågående samtidigt. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med kollegor och kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, samarbetar väl, har ett affärssinne, ser alternativa lösningar och handlar i enlighet med mål och riktlinjer. Du har också ett uttalat säkerhetstänkande.

Vattenfall Services använder IT-stöd och olika system för till exempel ärendehantering, planering, felsökning, rapportering och dokumentation, god IT-vana är därför viktigt samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska.

Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som ger dig utveckling både som individ och tillsammans i gruppen. Även fortsatta karriärmöjligheter inom hela Vattenfall finns naturligtvis.

Placeringsort: Borås.

Känns detta som ett jobb för dig?

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande, men sista ansökningsdag är 2020-10-04.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Peder Westin 073 697 1013 eller Rekryterare Teri-Anne Brink 073 432 1061 .

Fackliga representanter är Torbjörn Blom, Akademikerna, Johan Larsson, SEKO, Sven Johannesson, Unionen, Anders Landqvist, Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)