Tekniker - Vattenfall Services, Borås

Tekniker - Vattenfall Services, Borås

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vi rekryterar nu drivna och serviceinriktade tekniker inom Elkraft!

Vi förstärker vår verksamhet i Borås och söker därför tekniker inom avdelningen nätanslutningar. Bor du i trakterna kring Borås och har elkraftbakgrund? Uppskattar du att vara ute i naturen? Är du drivande och serviceinriktad? Gillar du omväxlande arbete och är bra på att lösa tekniska problem med kunden i fokus? Då vill vi att du läser vidare!

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta ute i fält med installation, montering och felavhjälpningar av kundernas anslutningar till elnätet.

Dina kvalifikationer
  • Du har gymnasieutbildning inom (elkraft) eller motsvarande arbetslivserfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Du har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som tekniker i roller som distributionselektriker/elinstallatör. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft.
  • Du talar och skriver bra svenska, gärna också engelska.
  • B-körkort är ett krav
  • God datorvana är ett krav
  • Godkänt intyg för arbete på hög höjd är meriterande. Har du ESA, Arbete på väg eller Hjärt- och lungräddning så är det också meriterande.
  • Vi ser det som meriterade om du har tidigare erfarenhet utav entreprenörsbranschen
För att trivas hos oss är det är viktigt att du gillar att jobba utomhus samt så väl i team som självständigt. Du är en social person som gillar att intrigerar med andra och är lyhörd mot din omgivning. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift, vilket är en självklarhet i vår kund- och resultatorienterad verksamhet. Att i alla moment arbeta säkert är även det en självklarhet för dig.

Placeringsort: Borås

Övrig information
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande chef Peder Westin peder.westin@vattenfall.com, 073-697 10 13. Vid frågor om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Låter det här som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 september 2021. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt över 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)