Installationselektriker – Vattenfall Services

Installationselektriker – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi expanderar och förstärker nu vår kompetens och kapacitet inom installations- och lågspänningsområdet genom förvärv av Dalenbergs El & Maskinteknik, ett helägt dotterbolag inom affärsområdet Installationstjänster.

Inom detta nya segment ska vi utföra små och stora projekt inom installationstjänster av elektrisk utrustning med lågspänning. Det kan innebära allt från kunder som behöver hjälp med att montera vägguttag, strömbrytare, solceller och laddboxar till industrier som behöver få allt elektriskt installerat, från montering av belysning och vägguttag till kompletta maskininstallationer.

Vi behöver nu förstärka verksamheten med erfarna installationselektriker!

Din roll som installationselektriker
Som installationselektriker hos oss arbetar du mot både företags- och privatkunder med service, felavhjälpning och underhåll. Du kommer även att vara involverad i pågående projekt på Vattenfall Services. Det här är ett jobb för dig som vill ha ett omväxlande arbete och som gillar att lösa tekniska problem i fält. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Dina kvalifikationer som installationselektriker
  • Gymnasial elinstallationsutbildning
  • B-körkort
  • några års erfarenhet från branschen
  • ESA utbildning är meriterande
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du är bra på att samarbeta och kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du har kunden i fokus, en hög servicenivå och drivs av att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledare och du värdesätter ett noggrant och kvalitetsinriktat arbete med tydlig framdrift.

Placeringsort Göteborg/Borås/Skene

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Gamst 0722-093414.
Information kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt 0724-520789

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 6 okt (14 dagar kvar)