Psykolog sökes till neuropsykiatriska behandlingsenheten i Borås

Psykolog sökes till neuropsykiatriska behandlingsenheten i Borås

Neuropsykiatrisk öppenvårdsmottagning, Vuxenpsykiatriska kliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Är du intresserad av och/eller har erfarenheter av behandlingsarbete med NPF? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss.

Om verksamheten
Neuropsykiatrisk mottagning är en specialiserad öppenvårdsmottagning för vuxna personer med diagnosticerad neuropsykiatrisk problematik. Vi erbjuder multimodala behandlingsinsatser och arbetar tvärprofessionellt. I teamet arbetar nu arbetsterapeuter, psykolog, socionom, sjuksköterskor, överläkare, sekreterare och vårdenhetschef. Vill du bli en av oss?
Du kommer att utgöra en viktig del i det teampsykiatriska arbetet på mottagningen där du bidrar med din kompetens i teamet.

Vi erbjuder dig en god introduktion och ett utvecklande arbete tillsammans med kompetent personal som trivs tillsammans. Mottagningen har goda utbildningsmöjligheter, samtliga medarbetare har handledning och avgränsade lämpliga arbetsuppgifter kan ske på annan plats än mottagningen.

Om tjänsten
Tjänsten innebär främst behandlingsarbete individuellt eller i grupp. Du bidrar också med din psykologiska kompetens i teamet och i samverkan med andra och vid behov utför kompletterande utredningar.

Din profil
Vi söker en legitimerad psykolog som trivs att arbeta i team, gärna med erfarenhet från arbete inom specialistpsykiatrin och med vår målgrupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vårt tvärprofessionella teamarbete kräver god samarbetsförmåga, helhetssyn, flexibilitet och ansvarstagande.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Urval och intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Karin Martinsson
Telefon 033-616 23 63
Område Borås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vgregion.se/sas
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.