Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Kundtjänstmedarbetare till Scandic hotellbokning

Kundtjänstmedarbetare till Scandic hotellbokning

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med hotellbokningar hos vår kund i Borås. Tjänsten har en anställningsgrad på 75% med varierande arbetstider förlagda på vardagar och helger. Tjänsten innefattar såväl svenska som norska samtal och därmed är norsk förståelse ett krav.Uppdraget är ett långsiktigt uppdrag där du får möjlighet att utvecklas som person och hjälpa till att utveckla vår kunds verksamhet. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda.

Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund. Tjänsten inleds med betald utbildning och för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning. Arbetsplatsen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande ordersamtal och frågor för en ledande hotellkedja.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är säljinriktad och trivs med att erbjuda kunderna det lilla extra. Vidare är du utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa kunderna. Tidigare erfarenhet av arbete med merförsäljning, kundtjänstarbete eller som säljare är högt meriterande men inget krav för att söka tjänsten.

Start: Löpande
Lön: Fast månadslön + provision.
Arbetstider: Varierande arbetstider enl. månadsschema

Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan omgående! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdagen.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.