Tekniker Relining till Tubus System

Tekniker Relining till Tubus System

Är du en praktiker som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar?
Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och vara med och arbeta ute i vår produktion där vi bygger nya rörledningar i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor dagligen.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Vi lär dig bygga de nya rör genom Tubus Systems reliningsmetod som ger dig en diplomerad yrkesutbildning. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

Att arbeta på Tubus System:
Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment. Vårt ägarskap styrs av personer som är aktiva i bolaget och måna om vår gemensamma framtid.

Om dig:
  • Du är en prestigelös lagspelare som tilltalas av problemlösning och service.
  • Du har vana av att hantera verktyg privat eller från tidigare arbete.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl.
  • Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa i tjänsten. Du och en kollega reser med servicebil, oftast på veckobasis (mån-tors) och ibland enbart över dagen.
Välkommen med din ansökan till ett växande företag som sätter personal, kund och kvalitet högst.
Mer info
Kontaktperson Michael Jacobsson
Telefon 033-23 52 00
Email Mejla Michael Jacobsson
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tubussystem.se
Sista ansökningsdag 19 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tubus System samlar idag över 100 noga utvalda personer med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företagets huvudsakliga verksamhet är att bygga nya rörledningar i de befintliga och därmed bidra till hållbara fastigheter. Relining är ett etablerat och miljövänligt alternativ till ett traditionellt stambyte. Vi startade 1998 och är idag även verksamma internationellt med kontor i Holland, Tyskland och Italien.
Läs mer på: www.tubussystem.se