Är du en händig person som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar?

Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och arbeta i vår produktionsverksamhet med att bygga nya rörledningar i de gamla befintliga rören. Vi arbetar där rören finns vilket som regel innebär lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Arbetet är omväxlande och du möter nya människor dagligen.

Dina arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du först förbereder den äldre rörledningen och utför ev lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen. Du hanterar också kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Du får en gedigen introduktion/upplärning och diplomerad yrkesutbildning i Tubus Systems reliningsmetod.

Att arbeta på Tubus System:

Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare, och vi vill att du har samma inställning. Vi värdesätter medarbetare som vill växa inom företaget och vi ger det stöd som behövs på vägen.

Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta är kvalitet vår främsta ledstjärna i allt vi gör.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har servicebil till förfogande.

Om dig:
  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.
  • Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt/fysiskt arbete, ex montör eller fastighetsunderhåll av något slag.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl.
  • Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa frekvent i tjänsten; ofta på veckobasis (mån-tors) och ibland enbart över dagen.
Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter drygt 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag över 120 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Västerås, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson MyNetwork / Varbi
Email Mejla MyNetwork / Varbi
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (13 dagar kvar)