Produktionschef till Tranemo Trädgårdstjänst

Produktionschef till Tranemo Trädgårdstjänst

Vill du var med på Tranemo Trädgårdstjänst fina tillväxtresa? I rollen som produktionschef får du stort ansvar och möjlighet att påverka i ett familjärt företag. Välkommen till Tranemo Trädgårdstjänst i rollen som produktionschef grönyteskötsel!

Din framtida arbetsgivare

Tranemo Trädgårdstjänst AB arbetar med skötsel av utemiljö, markanläggning och snöröjning där vi skapar kvalitét och förtroende för kunden. Vi arbetar i huvudsak i det geografiska området Borås, Tranemo, Ulricehamn, Svenljunga och Mark med omnejd. I "koncernen" Tranemo Trädgårdstjänst ingår även vårt dotterbolag Håkans Trädgårdstjänst AB som förvärvades under maj-2021. Vi är idag ca. 100 anställda på Tranemo Trädgårdstjänst med komplement av inhyrd personal och underentreprenörer. Budgeterad årsomsättning för innevarande år ca. 200 mkr. Vi ingår som dotterbolag i börsnoterade Green Landscaping-koncernen som är Nordens ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljö.

Vad erbjuder en dag hos företaget?

I din roll som produktionschef hos Tranemo Trädgårdstjänst har du ett resultat och personalansvar över din arbetsgrupp I Borås. Arbetsgruppen är indelade i olika team där arbetsledare eller lagbas finns utsedda.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera och leda din arbetsgrupp, göra kalkyler, faktureringsunderlag, ekonomiavstämningar, handla upp UE, offerera arbeten och skriva avtal samt serva beställare.

Vidare kommer du att vårda och stärka befintliga kundrelationer samt upprätta och utveckla nya.
Du leder, planerar och utvecklar skötsel och anläggning inom grönyteskötsel där fokus är att förvalta, arbeta med strategifrågor och hantera nya uppdrag. Vidare rapporterar du direkt till distriktschef Grönyta.

Du ansvarar även över skötsel och anläggningsområdets kvalité, hållbarhetsfrågor och arbetsmiljö med stöttning av HR.

Vem är du?

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial teknisk utbildning på högskolenivå ifrån exempelvis Landskapsingenjör, diplomerad trädgårdsmästare, eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet och kompetensutveckling som vi finner likvärdig.

Du har minst 3-5 års erfarenhet där du tidigare har arbetat som produktionschef eller arbetsledare inom grönyteskötsel eller anläggning. Det är meriterande om du har arbetat med offentlig upphandling, entreprenadjuridik såsom lagar och avtal.

Då du kommer att ha interna och externa kontakter, så pratar och skriver du svenska och engelska. Meriterande med skrift i engelska. Du besitter mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel. Har du kunskaper i SoftOne är detta ett stort plus.

Som person har du lätt för att skapa förtroende, är ansvarfull, ödmjuk, beslutsam och samarbetsinriktad samtidigt som du har ett helhetsperspektiv. Vidare är du strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt.

Du har ett och serviceinriktat bemötande och din kommunikativa förmåga är mycket god, vilket medför att du skapar framgångsrika relationer i organisationen. Du trivs i en roll där får växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter samt där du får ta egna, spännande initiativ!

Vi erbjuder dig en bred produktionschefsroll i ett bolag på stark tillväxt, där du får möjlighet att arbeta med närhet till dina medarbetare. I rollen har du möjlighet att påverka, förbättra och se till att bolaget utvecklas framåt.

Du blir en viktig funktion i bolaget som i allra högsta grad skapar värde för andra. Bolagets spelregler: Positiv attityd, tydlighet, ansvar och trivsel hjälper de att nå sina intentioner. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till dessa - varje dag!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se, tjänsten kommer tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 9 oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se

Sökord

produktionschef, grönyteskötsel, anläggning, bygg, fastighet, projekt, projektledning, offentlig upphandling, kundrelationer, personalansvar
Mer info
Kontaktperson Jens Lindroth
Email Mejla Jens Lindroth
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.