Webbsäljare

Webbsäljare

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår helt nya roll, webbsäljare, hos oss på Toveks Bil.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter som webbsäljare hos oss kommer vara att ta emot besökarna på vår webbplats och visa dem rätt i vår digitala bilhall med hjälp av vårt chattverktyg. Du kommer att besvara enklare frågor kring försäljning och service med målet att skapa leads till dina kollegor.

I rollen ingår även som daglig rutin att per telefon återkoppla till de kunder som gjort e-bokningar hos oss.

Personliga egenskaper & kvalifikationer
Vi söker dig som är social och duktig på att bemöta kunder via chatt och telefon. Du har en förmåga att sätta dig in i kundens situation, är lyhörd och har lätt att anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Du har lätt för att uttrycka dig både skriftligt och muntligt.

Du ser chatt som ett naturligt och självklart verktyg, är snabb på tangenterna, har goda datakunskaper samt har lätt för att lära dig nya system. Att hantera många bollar i luften är inget problem för dig och du trivs med att vara spindeln i nätet.

Tjänsten kräver att du är initiativrik, driven och det bor en liten problemlösare inom dig. Vi tror att du har en god förmåga att vara flexibel och har lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar.

Det är meriterande om du har jobbat inom kundservice eller fordonsbranschen sedan tidigare.

Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken
  • Ett självständigt arbete i en spännande, expansivt & framgångsrikt företag

Tjänsten är på heltid och kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-30.

Ansökan med CV skickas per mail till rebecca@toveksbil.se. Ange "Ansökan webbsäljare" som ämne på mejlet. Frågor om tjänsten besvaras av Gustav Händén, gustav.handen@toveksbil.se eller 033-236568.
Mer info
Telefon 033-236568
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://toveksbil.se/personbilar
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toveks Bil är en koncern inom bilhandel och service med anläggningar på 15 orter. Bland koncernens varumärken återfinns Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, VW Transportbilar samt Scania.
Koncernen har drygt 650 anställda och omsätter ca 3,5 MDR. Toveks finns representerade i Borås, Falkenberg, Falköping, Kinna, Lidköping, Lund, Mariestad, Skara, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, Varberg och Åmål. Vår vision: Hela Vägen!